Let´s talk about the makeup baby (fashionzebra)Let´s talk about the makeup babyFør hadde jeg en greie for å alltid kjøpe meg ny sminke hele tiden. Nå holder jeg meg for det meste til det samme hele tiden. Selvfølgelig supplerer inn litt nytt i ny og ne, men det er sjeldent. Jeg har funnet den sminken jeg liker og som passer meg, og disse produktene holder jeg meg til. 

Clinique High impact mascara: Denne maskaraen er helt fantastisk til mine vipper. Med et lag får du naturlig lange dådyrvipper, og ønsker du effekten sterkere holder det med et lag til. 
Benefit Bronzer and highlight: Dette er en super bronzer og higlighter i en. Du får glødende hud, og det ser veldig naturlig ut når du har det på. Jeg bruker bronzeren for å fremheve kinnbeina mine og highlighteren på nesen og i pannen for en fresh look.
MAC mineralize satinfinish foundation: Jeg fikk anbefalt denne foundationen og dro til MAC og fikk prøvd den ut med en gang. Den gir veldig glødende og naturlig hud, noe som er viktig for meg når jeg velger ut foundations. Den dekker ikke ekstremt godt, men det vil jeg heller ikke at den skal så det er et pluss for meg. Det at den har solfaktor 15 gir den også et stort pluss.
Carmex: Perfekt for tørre høstlepper.
Eyebrow color H&M: Billig og bra. Funker perfekt for å fylle inn litt farge i brynene mine og den holder faktisk ut hele dagen.

Kostene er fra ID, Makeup Mekka og Nilens Jord og leppestiftene er favoritter fra YSL

 

 kommentarer til "Let´s talk about the makeup baby"

nice! :)

Foto & hverdag

22.10.2011 kl.16:50

du har en fantastisk blogg :) er innom hver dag!

Tiirild -

27.10.2011 kl.19:37

den mascaraen er fantastisk! elsker den!

Katharina

17.12.2011 kl.01:33

hvor fikk du kjøpt den bronzeren og den kosten fra makeup mekka ? :) vil helst kjøpe i butikk og ikke på interenett.


legg igjen en kommentarhits