Answers pt.II (fashionzebra)Answers pt.II


Hvordan fant du fram til den du er idag? (stil og personlighet)

 Hmm.. Jeg har på en måte bare blitt sånn. Har eksprimentert en del med forskjellige stiler og den stilen jeg har nå er vel det som bare har blitt det jeg alltid går tilbake til. Personligheten min har forandret seg drastisk etter jeg fikk nye venner på ungdomsskolen og etter nesten tre år med de samme menneskene har personligheten min også bare blitt sånn den er.
 

hva slags musikk hører du på? Eminem, Nirvana, Lady Gaga, Arctic Monkeys, Kanye West osv.
 

Hvilken linje og skole har du tenkt til å søke på VGS? Medier og kommunikasjon på Sandvika vgs.
 

Har du tumblr eller twitter? Har begge deler, og twitteren min finner dere her. Tumblren min velger jeg å holde hemmelig.
 

Hvor gammel er du?

 15
 

Hvor er du fra? BærumKan du fortelle litt om hvordan syk du var? Hadde og har fortsatt ME som er et utmattelsesyndrom. Dette holdt meg i sengen nesten hele fjoråret og jeg blir fortsatt ofte det jeg kaller sliten (vondt i hele kroppen uten krefter til å gjøre noe). 

Jobber du som modell? (sykt fotogen!!)

 Tusentakk! Nei, jeg gjør ikke det.
 

Basic info om deg?

 Hanna Lauridsen, 15 år fra Bærum.
 

Forbilde ditt? Emma Watson, Elin Kling og Nirrimi Hakason. 
 Hvordan trives du som blogger? Har blogget i to og et halvt år så jeg vil si at jeg trives ganske godt.
 

Hva er dine must have til vinter og vår? Vinter: Leppepomade, skjerf og lue
Sommer: Shorts, boots og solkrem.
 

Hvordan begynte du å interessere deg for mote? Da jeg begynte å bloggen oppdaget jeg den typiske motebloggeren og det inspirerte meg til å finne ut av min egen stil. Var vel sånn det startet.
 Hvordan tjener du penger til klær o.l?

 Sitter en god del barnevakt, jobber rundt i huset her hjemme og så får jeg litt månedspenger av mamma og pappa.
 

Hvem tar outfit bilder av deg? er det selvuløser - hvordan får du det i så fall så bra? Det er som regel selvutløser og når det ikke er det er det lillesøsteren min eller venner som tar bilder. Jeg bruker en fjernkontroll til kameraet mitt som gjør det veldig enkelt å ta selvutløserbilder.

Redigerer du alltid bildene dine litt, er så fine! Hva pleier du å endre? Jeg redigerer alltid fargene på bildene mine. Litt kontrast og sånt.

Trener du mye? En del når jeg er frisk nok.
 

Er det dyrt å ha iphone, mener liksom om det er dyrt i driften? (har veldi lyst på en )  Om du har riktig abonnement i forhold til ditt bruk trenger det ikke å bli så alt for dyrt. Men ganske dyrt er det jo.
 Hvor fikk du tak i Bennefits blush/rougen din? Sephora i Krakow.
 

Hva heter cheerleaderlaget du går på? går på cheer selv, og vi skal til nm, hadde vært sikkelig kult om jeg kunne fått tatt ett bilde meg deg, hehe! Jeg danser på Jump Cheercrew elite. Om du ser meg under NM blir jeg bare superglad om du kommer bort til meg. Hadde virkelig gjort dagen min veldig bra!

Har du alltid turt å kle deg akkurat som du vil? Nei. Da jeg begynte i 8. klasse var jeg typisk mainstream i klesstilen min og alt i alt veldig usikker på meg selv...
 

Har du fått kritikk for stilen din, eller fått negative kommentarer på det du går med? Har fått noe, men overraskende lite i forhold til hva jeg hadde trodd.
 

Du har jo forskjellige klær hele tiden, er du veldig rik? Jeg er veldig flink til å bruke samme klær på forskjellig måte. Så de fleste klærne dere ser her har dere nok sett flere ganger før. Og nei, jeg er ikke veldig rik.
 

Er du mye på fester? drikker, røyker eller snuser du, eller har du prøvd? Er av og til på fest, men verken drikker, røyker eller snuser.Har du gått på fotokurs eller er redigeringen og teknikkene selvlært?

 Er hundre prosent selvlært.er du og kaja mye sammen? Alt for sjeldent, men når vi først er sammen er det superhyggelig.
 

Hvor lang tid pleier du å bruke hver morgen på å finne klær du skal ha på deg? 5-10 min
 

Kjenner du mange gutter med interesse for mote? Nesten ingen. Utrolig kjipt det der.
 

Du er super kul at du bare tør gå med hva du vil, er du aldri redd for hva andre tenker? Egentlig ikke. Haha, var det før men nå driter jeg langt faen i det for å si det mildt.
 

Er stilen din hundre prosent deg? Nei, det tror jeg ikke for å være ærlig. Den er ganske meg, men jeg har nok enda ikke funnet ut av hva som er akkurat meg.
 

Har du et tips til meg som ikke har så mye penger, hvor jeg kan kjøpe klær som er litt i stilen din? Jeg har ikke mye penger selv til å bruke på klær så jeg kjenner problemet. Mitt tips er å først investere i basicplagg. Så dra rundt til kjedebutikker som H&M, Bikbok osv for å lete litt rundt der. Så er second hand og vintage noe utrolig smart om du ikke har så mye penger. Ta deg en tur på fretex, UFF osv en gang i blandt og kjøp akkurat det du liker der.
 

jeg skjønner ikke helt, er dette din og kaia sin blogg? du blogger jo myyye mer enn henne..

og hvorfor har du to blogger? Dette er begge sin blogg, men Kaja har slitt litt med inspirasjonsmangel i det siste og derfor har jeg blogget mest her. Begge oss to har to blogger, og det er fordi vi vil at dette skal være en moteblogg med fokus på mote. Min andre blogg er en hundre prosent fotoblogg og Kaja har mye mer hverdag i sin andre.


Hva ville du gjort om du hadde vært på ferie i bongolai og en ape hadde hvisket til krokodillevennen sin "Attack den jenta" (som var deg) og kommet stormende mot deg i 89km/t og veltet alle biler og hus på veien og hoppet på deg og kameraet ditt hadde falt i bakken? Da hadde jeg nok hvisket til min elefantvenn at han skulle blåse masse vann på krokodillen sånn at den ble redd og dro tilbake til apen. Så hadde jeg tatt kameraet mitt opp fra bakken og håpet på det beste. HAHAHAHAHAHA.

Hvis du kunne være venn med akkurat hvem du ville, ville det vært de du er med nå? Ja.
 

Du har blitt så utrolig tynn.... Jeg vet at dette er et veldig personlig spørsmål og jeg har full respekt om du ikke velger å svare, men har du en spiseforstyrrelse eller/og har du bevisst gått ned i vekt..? Jeg vil forklare dette for dere alle siden jeg veldig ofte har fått kommentarer på det og jeg tar det veldig til meg, og har tenkt masse på det. Jeg har ingen spisefortyrrelse og har heller aldri hatt det.
 

Da jeg startet denne bloggen var jeg inne i min sykeste periode og som regel lå jeg bare i sengen hele dagen uten noe trening, med masse usunn mat ( det eneste jeg klarte å få i meg ) og ja, jeg var nok ganske deppa. Derfor gikk jeg opp en god del kilo uten å kunne gjøre noe med det. Så, etter sommerferien var jeg endelig frisk nok til å begynne på dans igjen. Kroppen min begynte å hate alt som har med fast food å gjøre siden det var noe den forbandt med å være syk, så jeg sluttet å spise sånt. Uten å tenke på det begynte jeg å spise mye sunnere og så sakte men sikkert mistet jeg flere kilo. Alt dette bare fordi jeg har fått igjen mitt gamle kosthold og treningsrutiner. Jeg har aldri bevisst gått ned i vek, jeg har rett og slett bare blitt mye friskere og derfor ligger jeg ikke stille hele dagen lenger. I de siste ukene har jeg fått mange kommentarer både i virkeligheten og her på bloggen på kroppen min og jeg vet at det er flere som har snakket om meg og sagt at det ser ut som om jeg har en spiseforstyrrelse. Dette tar jeg faktisk meg ganske nær av, så da vet dere grunnen til at jeg har gått ned i vekt og håper dere er fornøyd med den.

 kommentarer til "Answers pt.II"

På det siste spørsmålet: Kroppen din er fantastisk nå Hanna, det var jeg som stilte spørsmålet og jeg mente ikke at det så ut som om du har anoreksi. Det er kjempefint at du har blitt bedre! : ) Det viktigste er å være sunn og fornøyd med seg selv. Veldig fint at du nå svarte langt på dette spørsmålet, så dukker det nok ikke opp igjen.

Stå på videre <3 Og til alle de andre spørsmålene også: Bra svart og fine bilder (:

Thea

04.01.2012 kl.19:39

Veldig bra svart, Hanna:) Spesielt på det siste spørsmålet. Jeg er så glad på dine vegne at du har blitt bedre! Stå på videre :D

Elise - Rabo ♥

04.01.2012 kl.19:42

Bra svart!<3 Jeg synes du er tynn, men ikke for tynn og det ser i hvertfall ikke ut som om du har spiseforstyrrelser!<3 Kroppen din er kjempefin!<3

Eline Christine

04.01.2012 kl.19:53

utrolig bra svar! må bare si at jeg DIGGER deg, hanna! du er fantastisk pen og har en stil som jeg beundrer så sykt mye! jeg får så mye inspirasjon fra deg, og av å se dine antrekk får jeg så lyst til å kle meg stilig! jeg elsker at du driter i hva andre synes, og skal i en mye større grad begynne å gjøre det selv! den andre bloggen din er forresten utrolig nydelig den også:)

cecilienatalie

04.01.2012 kl.20:08

Du er en av de peneste personene jeg noen gang har sett! Og god bedring, håper du vil komme deg over utmattelsessyndromet.

Hanne :)

04.01.2012 kl.20:44

utrolig bra svart! du er så inspirerende, jeg digger deg!! stå på <3

Asta Viktoria

05.01.2012 kl.14:35

Hey Hanna :-)

I'm from Denmark, so I thought I would write English.

I have to say, that you are so beautiful! You really are.

Do you use lipstick in school? I would like to do it, but I'm not sure if it's a little bit too much... I hope you can help me.

xoxo

- Hanne

05.01.2012 kl.15:21

bra svart Hanna !

May H

05.01.2012 kl.15:42

Er du bare 15 år?! Det ser ut som du er minst 18år! ;OO

Jasmin Eileen c''x

05.01.2012 kl.17:23

Braa svart! Skal nok finne deg på nm! :p

sucresucrè

05.01.2012 kl.18:21

Utrolig bra svart!

Lea - Hverdag & foto

05.01.2012 kl.20:55

Uff, du må ikke ta deg nær av de spiseforstyrrelsesspørsmålene. De er nok bare misunnelig fordi du har en perfekt kropp, og det har du virkelig! Du er helt nydelig, og det vet vi alle =D

Kesia Olsen

06.01.2012 kl.17:48

syns du ser flott ut jeg, hanna :)<3

HANNA HANSEN

08.01.2012 kl.20:21

SERIØST, 15 ÅR? Trodde du var 17-18 år jeg :)


legg igjen en kommentarhits