Q/A (fashionzebra)Q/A


"Jeg vet dette er en moteblogg hvor det handler lite om hverdagen, men jeg lurer på en ting. Har du gått mye ned i vekt? Jeg har fulgt bloggen din lenge (kanskje ikke denne, men de/den eldre) Mener å huske at du var litt mer rund før? Ikke misforstå meg nå... for du har alltid sett kjempefin ut! Håper at du kan svare det nederst i et innlegg eller noe. Sist men ikke minst må jeg bare si at jeg misunner deg!!! Veldig."

Jeg har forklart dette før, men på en måte tenker jeg at det er smart om jeg tar det i et eget innlegg hvor jeg forklarer alt rundt dette emnet ordentlig. 

Jeg har gått ned i vekt og jeg har gått ned en god del. Det har en utrolig enkel og grei forklaring egentlig, men først vil jeg at dere skal vite grunnen til at jeg veide mer før enn det jeg gjør nå. Jeg fikk nemlig ME for et par år siden og i fjor vinter/vår hadde jeg den verste perioden med sykdomen og jeg brukte mesteparten av dagene på å ligge hjemme i sengen uten krefter til å gjøre så mye annet. Jeg klarte ikke å spise så mye siden kroppen min ikke ville ha noe. Eller den ville ha noe og det var matvarer med mye fett. Det endte med at jeg spiste mye junk og drakk iskaffe hele tiden fordi det var dette kroppen min trengte på det tidspunktet. Og da sier det jo seg selv at med dager hvor jeg ikke beveget meg og bare spiste drittmat så la jeg jo på meg. 

Men så det siste halve året har jeg blitt ganske mye bedre og nå er det junk food kroppen min ikke ønsker siden den forbinder det med sykdom. I tillegg har jeg blitt veldig mye mer aktiv og trener nå tre timer (+) i uken. Jeg spiser også et veldig rent og greit kosthold fordi jeg har blitt så godt kjent med kroppen min og hva den trenger. Selvsagt spiser jeg kaker, boller, drikker brus, drikker kaffe osv. men ikke fullt så mye som jeg gjorde før. Så det siste året har jeg gått ned mye og dette er bare på grunn av at jeg begynner å bli friskere. Så enkelt er det faktisk. 

Selv om dette er en moteblogg, og selv om jeg deler den med Kaja håper jeg at det går greit for dere at jeg lagde dette innlegget. Jeg tror det er nødvendig i og med at jeg har fått en god del kommentarer som handler om dette temaet de siste månedene.

Hanna
kommentarer til "Q/A"

✝ gloriie

16.03.2012 kl.16:03

Bra at du svarte på en så ærlig og fin måte! ♥ God helg!

Elise Amanda

16.03.2012 kl.16:08

Jeg syntes i alle fall at det var lurt å lage dette innlegget, både fordi du har en god del lesere og for å ikke gi feil intrykk til de. Slik du ser ut nå er jo en sunnere deg, og det er jo det som teller, ikke vekta. Veldig bra forklart også! Og kjempebra at du tar opp dette temaet! ^^

Anniken

16.03.2012 kl.17:43

Du ser stunning ut uansett!!

SVERRE

16.03.2012 kl.18:24

bra du begynner å føle deg bedre :) kult at du delte det!

Vemund

16.03.2012 kl.19:11

Godt svart. :-)

Lilly

16.03.2012 kl.22:37

Utrolig bra av deg å svare så ærlig på det :)

Ane

17.03.2012 kl.11:37

Utrolig fint innlegg! Stå på videre :-)

Camilla

18.03.2012 kl.19:19

Hadde ingen anelse om dette:O

Du ser råbra ut, hadde aldri trodd at du hadde vært syk en periode...

Stå på!:D

Adele

18.03.2012 kl.21:11

Bra du er ærlig :)
sliter med ME selv. orker ikke gjøre annet enn å ligge i senga og enten sove 12-18 timer eller se tv.. har du noen tips til hvordan man kommer seg ut av senga og i aktivitet, eller er det slik at man bare må vente på bedre tider?

Julie Halvorsen

19.03.2012 kl.18:38

Har tenkt mye på dette selv, og synes det er bra at du skrev dette innlegget. Du er utrolig fin, bare så du vet det!

Mina

21.03.2012 kl.20:22

Misunner litt hvor modig du er som tør å publisere et slikt innlegg. Du er så ille fin!


legg igjen en kommentarhits