What's on my skin? (fashionzebra)What's on my skin?


(music: jewels and gold - angus & julia stone)

Til hverdags bruker jeg egentlig ikke så veldig mye sminke. Jeg liker å jevne ut urenheter og andre steder på huden jeg vil dekke med litt foundation, ved så å markere kinnbeina med litt solpudder i kinnpartiet. Samtidig bruker jeg concealer i øyekroken og litt nedover mot de blå ringene, men hvis jeg tar for mye under der, føler jeg at jeg ser sånn her ut (noe jeg helst vil prøve å unngå). Det å markere brynene og jevne dem ut litt, får meg til å føle meg mye mer velstellt. Man kan virkelig gjøre feilgrep med det å legge farge på brynene sine, så da gjelder det å være forsiktig og skånsom. Vanligvis klarer jeg å nøye meg med dette hvis jeg ikke orker å legge så mye make-up, men ellers bruker jeg vanligvis å legge på litt mascara.

 De dagene når søsteren min er hyggelig og gidder å låne bort, får jeg låne diplineren hennes fra The Body Shop som sitter utrolig lenge og er kjempe bra! Den gjør øynene mine mye mer markerte og blir på den måten rammet inn i ansiktet på en veldig fin måte.

(From left: Parfume Givenchy Le Secret Bronzing powder Clinique Foundation Lumene Mascara Maybelline Concealer YSL Eyebrow pen H&M Cosmetics Eyelash curler A cosmetic shop)

...kommentarer til "What's on my skin?"

Glorie

01.06.2012 kl.12:56

så mye herlig sminke!

V

04.06.2012 kl.20:18

vakre bilder!


legg igjen en kommentarhits