Dans mon cæur (fashionzebra)Dans mon cæur
_pictures: tag: Paris, tumblr + weheartit: kajadp

Det har seg sånn at den 25. Juni så reiser jeg til en av verdens mest fantastiske byer, nemlig Paris! Da jeg var rundt ti år gammel, var jeg der på ferie i et par dager med mange andre familier, men jeg kan ikke huske så mye av det, så jeg gleder meg helt sinnsykt mye! Det er som om tusen sommerfugler kravler inni meg, og jeg har sittet ned flere kvelder og sett på videoer, bilder og tekster om denne herlige byen, men jeg vil gjerne ha litt mer kunnskap innen jeg drar. Så, hvis du har noen tips om hva man bør besøke og gjøre (kan være hva som helst; fra mat, bygninger, steder, gater, spisesteder etc.) så vil jeg veldig gjerne høre det! Skriv det i kommentarfeltet, eller send meg en mail: kaja.dp@hotmail.com

 

 

Takk på forhånd! 

 

PS. I morgen blir det faktisk et innlegg med mote som budskap for de som lurer og venter på det, haha.kommentarer til "Dans mon cæur"

Mia Haugen

05.06.2012 kl.23:33

paris er en vakker by. jeg har så lyst til å dra dit selv en gang.

Lilly

05.06.2012 kl.23:38

herregud så heldig du er! Vedder på du kommer til å ta masse fantastiske bilder der, du som er så flink på det :)

Nora

06.06.2012 kl.08:17

så heldig du er som får dra til Paris! selv har jeg aldri vært der, men det virker helt fantastisk. misunner deg!

Meg

06.06.2012 kl.08:47

Så gøy! Anbefaler LaDuree for makroner, de er herlige!! Kjøpesentrene Printamps og LaFayette er superfine, har dødsmye fine klær men det er veeldig dyrt. Du burde dra innom Eiffeltårnet, museet Louvre der blant annet Monalisa henger og du burde spise crepes med sitron og sukker:):)

stjernecamilla

06.06.2012 kl.08:58

Åå, så heldig du er! Var der for lenge siden, men da var jeg for liten til å huske noe særlig. Vil gjerne dra tilbake igjen :-)

Thea i London!

06.06.2012 kl.09:07

jeg var i paris for første gang for noen måneder siden, postet nettopp en video på bloggen min :) du må hvertfall se eiffel tårnet glitre om kvelden! den gjør det hel hver time etter 8 eller noe, det er vakkert. Vi spiste også på et andehus rett ved eiffel tårnet som man måtte bestille bord på, men det var sååå godt, ?Au Petit Sud Ouest?het den :)

også jeg likte meg best i latinerkvartalet.. der var det så mange spennende mennesker og ting å se på, tror det er et sted du hadde likt og :)

Camilla

06.06.2012 kl.11:51

Eiffeltårnet sier kanskje seg selv, og den triumfbuen har fin utsikt, ellers må du i Disneyland;) og masse handlegater, kan ikke navnet på noen:P Var i Paris da jeg var 8 år elns...

06.06.2012 kl.13:03

Jeg var der i vår, og anbefaler virkelig marais området. her er det mange vintage butikker og hyggelige kaféer, og nesten ikke turister i det hele tatt. Området er virkelig det ordentlige paris, og slipper alle kjedebutikkene som vi har hjemme i Norge. Et annet sted du burde besøke, er Montmartre. Her er det en del turister, men det er utrolig koselig for det om. Kos deg!

Christine

06.06.2012 kl.14:38

har jo bodd i vakre Paris, så noen forslag! Dra til montmartre, sett deg på en koslig kafee der oppe, det er nydelig! Dra til jardin des plantes, og jardin du luxembourg, nydelig parker. Gå langs Seinen og i trange, brosteinsgater. rue mouffetard er en fin gate med masse små markeder, og det travle Paris. Der er det også mange søte restauranter. Det er forresten *mon cæur !

06.06.2012 kl.17:09

paris. åhh. var der for litt over to år siden. du rekker nok ikke se alt. paris er sååå stort! hehe (:

men louvre har du vell hørt om? der står mona lisa og du bør deffinitivt dra dit :D

MAREN

06.06.2012 kl.17:54

Hvis du skal være der den 4.juli, anbefaler jeg å dra å se på fryverkeriet i parken ved eiffelltårnet, det er nemlig nasjonaldagen. Besøk den store kirken på montmarte samt kunstnertorget vedsiden av hvor mange flinke kunstnere maler og tegner bilder av deg! og tilslutt starbucks!!! nam nam!

06.06.2012 kl.18:02

Montmartre er veldig fin! Søte hus, café, mange kunstnere. vis du er i montmartre må du også gå til Sacre Coeur, kjempefin utsikt!

Område runt Notre Dame er også veldig fint! Der finner du masse butikker.

også må du minst en gang sette deg i parken ved Eiffeltårnet når det er Solnedgang! Utrolig Stemmning

linda-mari

06.06.2012 kl.20:29

Restauranten Sanz Sans!!

Adele

07.06.2012 kl.21:07

Å, du er heldig du. Kos deg!

Marte

07.06.2012 kl.23:59

Heihei. Var i Paris for tre uker siden, og falt pladask. Gled deg!

Jeg vil anbefale området la marais, hvor det finner mange kule vintage-butikker(gå innom TILT - vintage), samt andre små, kule og litt annerledes butikker. Ellers er det gaten Rue de rivoli, gå av på chatelet, og gå nedover mot hotel de ville, her finnes mange av de franske kjedebutikkene. Jeg vil anbefale å dra opp til Montmartre på kvelden, gjerne tilbring en hel dag der!!, og nyt utsikten, de søte menneskene, høyden, sacre cæur, og så myemye mer. Ellers bør du besøke la duree, på madeleine, fantastisk pattiseri, med verdens BESTE søtsaker, finnes også en foretning på champs-elysees, men den er som regel stappet av turister og mennesker, så stikk opp til Madeleine:) Ellers vil jeg anbefale Deux Margots og Cafe des Flores, cafeer hvor blant annet Heminway satt i sine dager. Latinkvarteret er et must, gå opp til Jardin de Luxembourg, og kos deg, besøk også Jardin des Tuillers, fantastisk! Ellers vil jeg anbefale steder som eiffeltårnet(BY NIGHT), Louvre, Notre-Dame, Place de la Concorde, og generelt Paris! haha, dette ble lenger enn planlagt, men synes selv det var greit å få litt tips på forhånd, men tanke på at det er en så stor by, håper du får en fantastisk reise! Paris dans mon cæur


legg igjen en kommentarhits