fashionzebra -
I'M MOVING!

KAJADONS.BLOGSPOT.COM       KAJADONS.BLOGSPOT.COM       KAJADONS.BLOGSPOT.COM       KAJADONS.BLOGSPOT.COM


Jeg bytter plattform og blogg til KAJADONS.BLOGSPOT.COM. Der vil jeg naturligvis blogge om mote, men vil også blogge om ting som skjer i hverdagen og andre interessante øyeblikk. Håper dere vil gølge meg videre! Nussnuss

// I'm now going to move my blog to blogspot where I'm going to blog about fashion, but also interesting happenings in my daily life and some more. I will probably blog more often now. Hope I'll see you there! HTTP://KAJADONS.BLOGSPOT.COM

 

KAJADONS.BLOGSPOT.COM       KAJADONS.BLOGSPOT.COM       KAJADONS.BLOGSPOT.COM       KAJADONS.BLOGSPOT.COMQ/A
Siden jeg omtrent hver dag, får spørsmål om ulike ting, er det ofte vanskelig for meg å svare på de samme spørsmålene om og om igjen, så derfor tenkte jeg at dere nå kunne få sjansen til å spørre meg om ting dere lurer på, så skal jeg lage et innlegg hvor jeg svarer på de jeg synes er reale. Spør i vei!

// If you wondering about anything, you can now ask me. Leave a comment with your question, and I will as soon as I can, answer them in a post!Thank you.

[music: 1. i know places - lykke li 2. cough syrup -young the giant 3. kings of the night - the majority says 4. bella . angus & julia stone]

Jeg må bare gi en takk. En takk til dere der ute i verden som leser denne bloggen. En takk til dere som tar dere tid til å kommentere, og som gir så fine og hyggelige tilbakemeldinger. Det betyr virkelig så mye, det må dere vite. Uten dere fine, vakre, fantastiske leserne mine hadde jeg hverken blitt motivert eller inspirert til å fortsette med det jeg interesserer meg for. Dere er helt fantastiske og gjør hver eneste dag, enten det er solskinn eller stusselig ute og inne, dagen litt bedre og varmer hjertet mitt med alt det fine dere sier. Tusen takk.

// Thank you. Thank you for those kind and beautiful words you guys comment every day, and thank you for reading my blog. It means a lot to me. You're the best!

Check out my spotify music list here.

 FELL IN LOVE ON THE SEASIDE

(music: Seaside - The Kooks)

En liten filmsnutt jeg lagde etter den herlige dagen på søndag da jeg var i byen og en tur på Nesodden med Siri, Hanna og Janniken. Fin dag med fine mennesker.Hey, stylezebra
Endelig. Endelig har min nye blogg åpnet på Modette.no. Jeg har en god stund nå visst at jeg skulle bytte over, og i dag er det meste på plass og jeg forlater denne bloggen. Kaja vil fortsette å skrive her, og dere bør se frem til masse supre innlegg fra henne fremover. For min del begynner jeg fra i dag av med å blogge på STYLEZEBRA.MODETTE.NO og jeg er bare så sinnsykt inspirert til å blogge kjempebra der. Det er virkelig en liten dream come true for meg det å få blogge på Modette, så jeg er bare superduperhappy. Dere kan fortsette å følge meg på bloglovin her, designet på denne bloggen skal skiftes ut så fort som mulig og jeg håper dere alle vil fortsette å følge både meg på Stylezebra og Kaja her på Fashionzebra!

// I´m changing blog today. Keep on following me on Stylezebra.modette.no!

bloglovin

-HannaQ/A

"Jeg vet dette er en moteblogg hvor det handler lite om hverdagen, men jeg lurer på en ting. Har du gått mye ned i vekt? Jeg har fulgt bloggen din lenge (kanskje ikke denne, men de/den eldre) Mener å huske at du var litt mer rund før? Ikke misforstå meg nå... for du har alltid sett kjempefin ut! Håper at du kan svare det nederst i et innlegg eller noe. Sist men ikke minst må jeg bare si at jeg misunner deg!!! Veldig."

Jeg har forklart dette før, men på en måte tenker jeg at det er smart om jeg tar det i et eget innlegg hvor jeg forklarer alt rundt dette emnet ordentlig. 

Jeg har gått ned i vekt og jeg har gått ned en god del. Det har en utrolig enkel og grei forklaring egentlig, men først vil jeg at dere skal vite grunnen til at jeg veide mer før enn det jeg gjør nå. Jeg fikk nemlig ME for et par år siden og i fjor vinter/vår hadde jeg den verste perioden med sykdomen og jeg brukte mesteparten av dagene på å ligge hjemme i sengen uten krefter til å gjøre så mye annet. Jeg klarte ikke å spise så mye siden kroppen min ikke ville ha noe. Eller den ville ha noe og det var matvarer med mye fett. Det endte med at jeg spiste mye junk og drakk iskaffe hele tiden fordi det var dette kroppen min trengte på det tidspunktet. Og da sier det jo seg selv at med dager hvor jeg ikke beveget meg og bare spiste drittmat så la jeg jo på meg. 

Men så det siste halve året har jeg blitt ganske mye bedre og nå er det junk food kroppen min ikke ønsker siden den forbinder det med sykdom. I tillegg har jeg blitt veldig mye mer aktiv og trener nå tre timer (+) i uken. Jeg spiser også et veldig rent og greit kosthold fordi jeg har blitt så godt kjent med kroppen min og hva den trenger. Selvsagt spiser jeg kaker, boller, drikker brus, drikker kaffe osv. men ikke fullt så mye som jeg gjorde før. Så det siste året har jeg gått ned mye og dette er bare på grunn av at jeg begynner å bli friskere. Så enkelt er det faktisk. 

Selv om dette er en moteblogg, og selv om jeg deler den med Kaja håper jeg at det går greit for dere at jeg lagde dette innlegget. Jeg tror det er nødvendig i og med at jeg har fått en god del kommentarer som handler om dette temaet de siste månedene.

Hanna
Answers pt.II

Hvordan fant du fram til den du er idag? (stil og personlighet)

 Hmm.. Jeg har på en måte bare blitt sånn. Har eksprimentert en del med forskjellige stiler og den stilen jeg har nå er vel det som bare har blitt det jeg alltid går tilbake til. Personligheten min har forandret seg drastisk etter jeg fikk nye venner på ungdomsskolen og etter nesten tre år med de samme menneskene har personligheten min også bare blitt sånn den er.
 

hva slags musikk hører du på? Eminem, Nirvana, Lady Gaga, Arctic Monkeys, Kanye West osv.
 

Hvilken linje og skole har du tenkt til å søke på VGS? Medier og kommunikasjon på Sandvika vgs.
 

Har du tumblr eller twitter? Har begge deler, og twitteren min finner dere her. Tumblren min velger jeg å holde hemmelig.
 

Hvor gammel er du?

 15
 

Hvor er du fra? BærumKan du fortelle litt om hvordan syk du var? Hadde og har fortsatt ME som er et utmattelsesyndrom. Dette holdt meg i sengen nesten hele fjoråret og jeg blir fortsatt ofte det jeg kaller sliten (vondt i hele kroppen uten krefter til å gjøre noe). 

Jobber du som modell? (sykt fotogen!!)

 Tusentakk! Nei, jeg gjør ikke det.
 

Basic info om deg?

 Hanna Lauridsen, 15 år fra Bærum.
 

Forbilde ditt? Emma Watson, Elin Kling og Nirrimi Hakason. 
 Hvordan trives du som blogger? Har blogget i to og et halvt år så jeg vil si at jeg trives ganske godt.
 

Hva er dine must have til vinter og vår? Vinter: Leppepomade, skjerf og lue
Sommer: Shorts, boots og solkrem.
 

Hvordan begynte du å interessere deg for mote? Da jeg begynte å bloggen oppdaget jeg den typiske motebloggeren og det inspirerte meg til å finne ut av min egen stil. Var vel sånn det startet.
 Hvordan tjener du penger til klær o.l?

 Sitter en god del barnevakt, jobber rundt i huset her hjemme og så får jeg litt månedspenger av mamma og pappa.
 

Hvem tar outfit bilder av deg? er det selvuløser - hvordan får du det i så fall så bra? Det er som regel selvutløser og når det ikke er det er det lillesøsteren min eller venner som tar bilder. Jeg bruker en fjernkontroll til kameraet mitt som gjør det veldig enkelt å ta selvutløserbilder.

Redigerer du alltid bildene dine litt, er så fine! Hva pleier du å endre? Jeg redigerer alltid fargene på bildene mine. Litt kontrast og sånt.

Trener du mye? En del når jeg er frisk nok.
 

Er det dyrt å ha iphone, mener liksom om det er dyrt i driften? (har veldi lyst på en )  Om du har riktig abonnement i forhold til ditt bruk trenger det ikke å bli så alt for dyrt. Men ganske dyrt er det jo.
 Hvor fikk du tak i Bennefits blush/rougen din? Sephora i Krakow.
 

Hva heter cheerleaderlaget du går på? går på cheer selv, og vi skal til nm, hadde vært sikkelig kult om jeg kunne fått tatt ett bilde meg deg, hehe! Jeg danser på Jump Cheercrew elite. Om du ser meg under NM blir jeg bare superglad om du kommer bort til meg. Hadde virkelig gjort dagen min veldig bra!

Har du alltid turt å kle deg akkurat som du vil? Nei. Da jeg begynte i 8. klasse var jeg typisk mainstream i klesstilen min og alt i alt veldig usikker på meg selv...
 

Har du fått kritikk for stilen din, eller fått negative kommentarer på det du går med? Har fått noe, men overraskende lite i forhold til hva jeg hadde trodd.
 

Du har jo forskjellige klær hele tiden, er du veldig rik? Jeg er veldig flink til å bruke samme klær på forskjellig måte. Så de fleste klærne dere ser her har dere nok sett flere ganger før. Og nei, jeg er ikke veldig rik.
 

Er du mye på fester? drikker, røyker eller snuser du, eller har du prøvd? Er av og til på fest, men verken drikker, røyker eller snuser.Har du gått på fotokurs eller er redigeringen og teknikkene selvlært?

 Er hundre prosent selvlært.er du og kaja mye sammen? Alt for sjeldent, men når vi først er sammen er det superhyggelig.
 

Hvor lang tid pleier du å bruke hver morgen på å finne klær du skal ha på deg? 5-10 min
 

Kjenner du mange gutter med interesse for mote? Nesten ingen. Utrolig kjipt det der.
 

Du er super kul at du bare tør gå med hva du vil, er du aldri redd for hva andre tenker? Egentlig ikke. Haha, var det før men nå driter jeg langt faen i det for å si det mildt.
 

Er stilen din hundre prosent deg? Nei, det tror jeg ikke for å være ærlig. Den er ganske meg, men jeg har nok enda ikke funnet ut av hva som er akkurat meg.
 

Har du et tips til meg som ikke har så mye penger, hvor jeg kan kjøpe klær som er litt i stilen din? Jeg har ikke mye penger selv til å bruke på klær så jeg kjenner problemet. Mitt tips er å først investere i basicplagg. Så dra rundt til kjedebutikker som H&M, Bikbok osv for å lete litt rundt der. Så er second hand og vintage noe utrolig smart om du ikke har så mye penger. Ta deg en tur på fretex, UFF osv en gang i blandt og kjøp akkurat det du liker der.
 

jeg skjønner ikke helt, er dette din og kaia sin blogg? du blogger jo myyye mer enn henne..

og hvorfor har du to blogger? Dette er begge sin blogg, men Kaja har slitt litt med inspirasjonsmangel i det siste og derfor har jeg blogget mest her. Begge oss to har to blogger, og det er fordi vi vil at dette skal være en moteblogg med fokus på mote. Min andre blogg er en hundre prosent fotoblogg og Kaja har mye mer hverdag i sin andre.


Hva ville du gjort om du hadde vært på ferie i bongolai og en ape hadde hvisket til krokodillevennen sin "Attack den jenta" (som var deg) og kommet stormende mot deg i 89km/t og veltet alle biler og hus på veien og hoppet på deg og kameraet ditt hadde falt i bakken? Da hadde jeg nok hvisket til min elefantvenn at han skulle blåse masse vann på krokodillen sånn at den ble redd og dro tilbake til apen. Så hadde jeg tatt kameraet mitt opp fra bakken og håpet på det beste. HAHAHAHAHAHA.

Hvis du kunne være venn med akkurat hvem du ville, ville det vært de du er med nå? Ja.
 

Du har blitt så utrolig tynn.... Jeg vet at dette er et veldig personlig spørsmål og jeg har full respekt om du ikke velger å svare, men har du en spiseforstyrrelse eller/og har du bevisst gått ned i vekt..? Jeg vil forklare dette for dere alle siden jeg veldig ofte har fått kommentarer på det og jeg tar det veldig til meg, og har tenkt masse på det. Jeg har ingen spisefortyrrelse og har heller aldri hatt det.
 

Da jeg startet denne bloggen var jeg inne i min sykeste periode og som regel lå jeg bare i sengen hele dagen uten noe trening, med masse usunn mat ( det eneste jeg klarte å få i meg ) og ja, jeg var nok ganske deppa. Derfor gikk jeg opp en god del kilo uten å kunne gjøre noe med det. Så, etter sommerferien var jeg endelig frisk nok til å begynne på dans igjen. Kroppen min begynte å hate alt som har med fast food å gjøre siden det var noe den forbandt med å være syk, så jeg sluttet å spise sånt. Uten å tenke på det begynte jeg å spise mye sunnere og så sakte men sikkert mistet jeg flere kilo. Alt dette bare fordi jeg har fått igjen mitt gamle kosthold og treningsrutiner. Jeg har aldri bevisst gått ned i vek, jeg har rett og slett bare blitt mye friskere og derfor ligger jeg ikke stille hele dagen lenger. I de siste ukene har jeg fått mange kommentarer både i virkeligheten og her på bloggen på kroppen min og jeg vet at det er flere som har snakket om meg og sagt at det ser ut som om jeg har en spiseforstyrrelse. Dette tar jeg faktisk meg ganske nær av, så da vet dere grunnen til at jeg har gått ned i vekt og håper dere er fornøyd med den.

 Q/A - Still SpørsmålSiden denne bloggen i det siste har fått en god del nye lesere, og det som regel er en del spørsmål som går igjen i kommentarfeltet tenkte jeg at det var på tide å sette igang en spørsmålsrunde. Jeg kommer til å svare i et par innlegg på enten video eller tekst så det er bare å komme med det du lurer på. Selvsagt må det være innenfor noen grenser, og de tror jeg dere skjønner selv. 

Så er det noe du lurer på?

-forresten, disse spørsmålene går til HannaWinter cases.

En liten videosnutt fra da jeg og Thea var en tur i byen på onsdag.

sang: Sadie's Song - Katie Herzig

Det er deilig å endelig kunne se snø igjen utenfor vinduet. Etter noen uker i Oslo med minimalt med snø, var det deilig å kjøre gjennom vinterparadiset på vei opp til Trysil. Her skal jeg tilbringe nytt års helgen og stå på slalom, noe som vil bli spennende å se hvordan går...  Nå skal vi drikke kakao med krem og spille litt kort før middag. Håper alle har en fin ferie!

-KajaIn STREETSTYLEStreetstyle #4

Hei dere! I denne utgaven av STREETSTYLE kan dere få en liten titt i klesskapet mitt og lese litt om stilen min. Jeg synes det er utrolig gøy å faktisk se meg selv i et blad. Litt rart, men fortsatt kjempemorsomt. De tok bildene hjemme hos meg for to måneder siden, og det er litt merkelig å se at jeg faktisk har utviklet meg en god del siden da. Kanskje ikke i stilen, men i ansiktet, haha. Jeg er ganske stolt over å få være med i dette bladet hvor fantastiske Ulrikke Lund pryder coveret og hvor både bloggene Elenita og Denoto er med i samme "inn i klesskapet" som meg.

 Take me out.


Noe dere ønsker dere mer av på bloggen? Jeg tar i mot alle tips for at Fashionzebra skal bli så bra som mulig. Enten om det er mer hverdagsbilder, bybilder, mer om skjønnhet, mer antrekk eller flere tips. Hva enn det skulle være så er det bare å skrive det ned!Hacket.

Hei! Bloggen min (blomsterfeenhanna) har blitt hacket av noen drittsekker som tror de er kule, og derfor kommer det bare opp en sort side med grønn skrift på hvis man går inn. Jeg skal prøve å fikse det, men det er ikke enkelt! Fyfaen for noen jævlige folk.

Blomsterfeenhanna er liksom meg. Altså det er der jeg startet, og det er gjennom den bloggen jeg ble opphengt i mote og foto. Så når dette skjer har jeg vanskeligheter for å vite hvor jeg skal gjøre av meg. Ufattelig trist er det faktisk.Back on track

Heisann alle dere nydelige der ute! Som sikkert mange av dere ikke vet, så er denne bloggen egentlig fra grunnlag av både min(Kaja) og Hanna sin, men siden jeg har hoppet litt ut av spor i en ganske lang stund nå har vel egentlig bloggen gått mer og mer over til å bli Hannas. Jeg har vært usikker på hva jeg har villet med blogg i lang tid i det siste, men har bestemt meg for å gjøre et forsøk på å hoppe tilbake på spor igjen, så nå frempver gleder jeg meg til å kunne få piffet opp den interessante motesjelen i meg og bli aktiv her på fashionzebra igjen. Håper dere synes det er greit! Resultat av photoshoot
Foto: Joakim Heltne ( http://joakimlh.blogg.no/ )

Her er noen bilder superflinke Joakim tok av meg for et par dager siden. Det var utrolig gøy å stå modell for en gangs skyld siden jeg som regel står bak. Så dette var en ny opplevelse!

-HannaVelkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2554905/fashionzebra?claim=d7cfk3wj9ea">Följ min blogg med bloglovin</a>

Les mer i arkivet »August 2012 »Juli 2012 »Juni 2012

hits