fashionzebra -
silver things


/ necklace market ring gina tricot earrings gina tricot nail polish h&m

Bergkrystall smykket mitt kjøpte jeg i en bod i Stavern da jeg besøkte farmor og farfar tidligere i sommer, og det er akkuratt et sånt jeg har lett etter en stund uten hell, så jeg er rimelig fornøyd! Det er heller ikke så verst å finne en fin sølvlakkert ring jeg har hatt lyst på lenge til bare 12 kr. Sommer salg, jeg liker sommer salg.

(music: Everybody - Ingrid Michaelson)

Follow on Bloglovin


Snaps. Snaps. Snaps.

Some pictures from friday in Oslo with Siri, Hanna, Martine og Karine. Lovely day!

(music: new soul - yael naim)Lime and Lemon


Siri
and Hanna on sunday

Et par bilder fra den fine søndagsmorgenen med Siri og Hanna. Herlig morgen. (For flere bilder, klikk her)

// Some snapshots from the wonderful morning I had with Siri and Hanna on sunday. For more photos, click here.Copenhagen loveLitt bilder fra i går og i dag. Nesten hele dagen i dag har jeg brukt på å titte i butikker og på å drikke kaffe. Har fått kjøpt meg noe nytt og gleder meg så utrolig mye til å ta i bruk alt! Er også på utkikk etter den perfekte boyfriend jeansen og fant en som så utrolig bra ut på UO, men dessverre var den alt alt alt for stor...

// Some pictures from today and yesterday here in Copenhagen.

-HannaBack in CopenhagenÅh, endelig tilbake i København. Vi kom i dag morges og har brukt dagen i dag på å gå rundt i vinden. Har fått kjøpt meg et par sko og litt småting også. Jeg. elsker. København. Bildet over er det eneste bildet som faktisk ble litt fokusert (og da mener jeg litt) av antrekksbildene mine i dag. Det var så sykt mye vind at det var utrolig vanskelig å få riktig fokus. Men man får med seg det viktigste: pelsjakken, lavendelskjorten og lavendelneglene mine. Gjett hvem som liker lilla?

-HannaBehind the scene: photoshoot with Vixen and Batiste

Kuleste Julie fra Fashiiondiaries.Herregud så sliten, men så utrolig glad og fornøyd jeg er nå. Jeg har nettopp hatt verdens lengste og beste dag sammen med både teamet bak photoshooten og så med Siri (hun har fått blogg og jeg anbefaler alle å ta en titt for hun er kul) senere på ettermiddagen. Jeg kom til studio litt før ni i morges og har siden det blitt stylet og sminket før jeg så ble tatt bilder av til en reklamekampanje for Batiste dry shampoo. Jeg fikk på meg lange extensions og nå skal håret mitt spares, for så fint hår har jeg aldri hatt. I tillegg fikk jeg i blå små extensions og det forelsket jeg meg virkelig totalt i. Må ha til sommeren! Nå er jeg superinspirert til å fornye meg på håret, i sminkeveien, til å ta bilder og egentlig til det meste.

// I´ve been on a photoshoot for Betiste dry shampoo and Vixen magazine today. It was totally awsome and I got the longest and coolest hair ever. Oh, how I loved it. I really need some blue extensions to put in my hair for the summer. The color just made my eyes even more blue.

-Hanna
Smile. SMILE. Smile.Jeg har det veldig greit for tiden. Det er liksom så utrolig hvor mye været har å si på hvordan humøret mitt er. Det føles liksom som at alt går min vei for tiden. Dere er fantastiske, vennene mine er fine og jeg er rett og slett dritfornøyd med livet. I tillegg skal jeg på en photoshoot med Batiste og Vixen for Batiste sin dry shampoo på lørdag, og jeg gleder meg som et lite barn. Herregud, det blir litt av en drømmedag. 

-Hannasnap. snap. snap.

Jeg er i et utrolig bra humør i dag. Ikke bare har solen skint men jeg har også hatt fri og sittet ute i et par timer med ELLE, musikk og jordbærvann. I tillegg kom mamma hjem med en av årets vårneglelakker fra Chanel her om dagen og nå er neglene mine superfine og sommerlige i en søt ferskenfarge. Og så oppå alt dette fikk jeg en veldig veldig morsom mail i sted som gjorde meg superglad og som dere skal få høre om i løpet av fredagen eller lørdagen. Jeg gleder meg masse.

//I am so happy at the moment. The sun has been shining the whole day, and I´ve been outside listening to music and reading ELLE. My mom also came home with a nail polish from Chanel in the color June so now are my nails peachy and cute.

-Hannawhite pearls.
Herregud. Imunforsvaret mitt må nok være det dårligste på jord og det har resultert i at jeg nok en gang ligger under dynen med feber og tett hode... Det er så sinnsykt typisk at det skjer akkurat nå i og med at jeg drar til Stokke i morgen med cheerdance-laget for å delta i NM. Heldigvis har jeg febernedsettende som skal hjelpe meg til å klare alt haha. Laget mitt heter forresten Jump cheer crew elite og vi deltar i Cheercrew hiphop til dere som lurer.

I tillegg til å være helt slått ut i sengen har jeg gått gjennom albumene mine på macen og funnet frem enda litt flere bilder fra Vixen blog awards 2012. Perler flettet inn i håret er noe jeg skal ha flere ganger altså, for det så egentlig ganske smashing ut.

-HannaSomething more from Copenhagen

Take me back. 

-HannaThat monday feeling.
I går var en utrolig bra dag med Peppes pizza sammen med Hannah og Emina før vi begynte å gå mot spektrum. Og på veien dere, da skjedde det det som gjorde at jeg fortsatt er lykkelig. Vi gikk forbi folketeateret rett før verdenspremieren på Into the white (som jeg skal se i morgen) og etter få minutter ventetid der rett ved den røde løperen kom selveste superkjekkas Rupert Grint. Jeg sto så ufattelig nærme han, og jeg tror jeg enda ikke har skjønt hva som helt skjedde. Haha, jeg ble i hvertfall så gira at jeg glemte alt annet enn å prøve å få han på bilde. Dere kan se et av bildene jeg tok av han på instagramen min, Hannasl1. Etter dette skjedde hoppet jeg lykkelig ned til spektrum og hadde det ganske bra på Avicii med fine mennesker. I morgen blir det enda en liten dose med Rupert, og jeg kan ikke vente. Herregud haha.

Jeg kjørte en dag uten øyesminke og så mye i fjeset i dag, og det er virkelig noe jeg kan venne meg til. Noe så behagelig.

-Hanna

 In my bag

Elle collections //Diana F+ from dropz.no // Twilight - Sarah Jessica Parker // Lip balm from MAC// Candy // Notebook and pen // Antibac // Face mist from The body shop // lipgloss from number7 // Wallet from Monki // Sunglasses from H&M // Iphone 4 //

Over her ser dere sånn ca. hva jeg pleier å ha med meg i vesken min når jeg er på en bytur for eksempel. Det er ikke alltid jeg har med meg alt, og det kan hende jeg har med meg mer. Men en ting er sikkert, jeg har alltid med meg iphonen, lommeboken og kameraet mitt. Solbriller, parfyme og leppepomade er også ganske nødvendig i vesken min for at jeg skal føle meg helt vel. 

-Hannathis is what makes me happy.


Vil dere høre hva som kommer til å holde meg oppe gjennom hele denne uken? Jeg skal nemlig på festpremieren til Into the white neste tirsdag hvor min aller største kjendiscrush og store helt, Rupert Grint kommer. Herregud jeg er så sinnsykt gira, og kommer nok ikke til å klare å tenke på så mye annet en god stund fremover. ihhh.

//I´m going to see my biggest celeb crush Rupert Grint in real world next tuesday and only the thought of that will most likely keep my mood really high the next couple days. ihhh.Copenhagen photo diary pt. 2I dag har jeg farget håret og for  å være ærlig er jeg litt usikker på hvordan virkelig er i og med at jeg farget det inne på et bad hvor belysningen er som så. Det er i hvertfall rødere enn hva jeg tidligere har hatt og etterveksten er endelig borte borte borte. Gleder meg ganske så mye til å se hvordan resultatet egentlig er.

I tillegg har jeg kjøpt meg verdens søteste notatbok som passer meg veldig bra haha.

-HannaCopenhagen photo diary pt. 1Heihei! Vi kom til København i tolvtiden i dag, og siden da har vi vært og sett på Northern Women in Chanel-utstillingen som er her, spist massemasse og tittet litt i butikker. Utstillingen var utrolig bra, og herregud så masse inspirasjon det var i alle bildene. København er jo også bare en av de beste og koseligste byene noen gang. Jeg har forresten gått og hatt tidenes dårligste hårdag i dag etter at jeg sto modell for en kompis på tirsdag og håret mitt ble tupert til det ekstreme. Skal nok flere dusjer til før det går tilbake til normalen igjen, haha.

//I´m in Copenhagen for the weekend and today we spent the whole day today on some cozy cafees, the Northern women in Chanel exhibition and of course in some stores. I really love Copenhagen and I adore the danish people´s simple and chic style. So much inspiration.

-Hanna

Les mer i arkivet »Juli 2012 »Juni 2012 »Mai 2012

hits