fashionzebra -
SUMMER MEMORIES
Stavern 2011   shorts / Diesel belt / Lindex top / Bikbok sandals / vintage ring / Gina Tricot
Stockholm 2011   bag / Lindex shorts / vintage belt / Lindex ring / H&M necklace / Bikbok glasses / H&M

Gikk i gjennom arkivet litt og fant et par antrekk fra i sommer som jeg aldri har delt her på fashionzebra. Jeg kjenner et stikk i meg at sommervarmen og muligheten til å gå med tynne topper og vasse i vannet er et stort savn, og jeg kan ikke vente til våren da alt begynner å komme tilbake igjen! Sommerbrune legger here I come.

// I found some outfits from the summer in my archive and realized how much I miss the summer-temperature. Just imagine tanned naked legs under shorts and dresses. God I miss it.

-KajaThe best source of inspoEn liten gjemt skatt av en blogg er bloggen til Martine Sorthe. Hun er en 14 år gammel jente og for hver gang hun poster et innlegg på bloggen sin beviser hun at alder bare er et tall. Jenta er utrolig rå, og bloggen hennes har etterhvert blitt en av favorittbloggene mine. Hun klarer det jeg liker aller best med klær, å blande feminimt med røft, og jeg tror at jeg liker bloggen hennes så godt fordi jeg ser mye av meg selv i henne. Derfor vil jeg anbefale dere alle å ta turen innom Martinesorthe.com og gi henne den oppmerksomheten hun fortjener.

// You all have to take a look at Martine Sorthe´s blog. She is an amazing 14 year old girl from Norway with a great sense of style. Visit her at Martinesorthe.com.

-HannaWishing skies of blue


Genser H&M Skjorte H&M Bukse Bikbok Jakke Vintage Hårbånd Urban outfitters Smykke her Ring her Sko Jeffrey Campbell Solbriller Topshop

Jeg har på en måte innsett at det ikke funker så bra med strømpebukser og shorts i mange minusgrader og at bukser, ullsokker og ullgensere er det som funker best i kalde Norge. Men det betyr ikke at antrekkene trenger å bli kjedelige av den grunn. Personlig elsker jeg kombinasjonen av denim over denim og blått over blått. Med det riktige tilbehøret blir det ganske så kult egentlig.

// Jumper H&M Shirt H&M Trousers BikBok Jacket Vintage Headband Urban outfitters Accessories Dropz.no Shoes Jeffrey Campbell Sunglasses TopshopThe golden hour
Jeg tror jeg aldri kommer til å få nok av gulldetaljer. De store øredobbene mine fra Glitter og det enkle smykket fra H&M er begge sykt kule til enkle sorte antrekk. Elefantsmykket mitt som jeg har arvet fra farmor er bare utrolig fint og klokken min fra Urban Outfitters er litt småperfekt. De to ringene er mine nyeste ting i garderoben. De fikk jeg av Dropz og selv om jeg ikke bruker ringer så ofte tror jeg at disse kommer til å passe veldig bra sammen med de fleste klærne mine. Ringen med den blå steinen er min absolutte favoritt og jeg gleder meg veldig til sommeren hvor jeg kan bruke denne sammen med et enkelt korsett og en av Levis-shortsene mine. Til slutt så har vi skoene mine fra Topshop som jeg virkelig elsker. Herregud man skal lete lenge etter kulere sko. 

// Earrings from Glitter and the simple necklace from H&M. The elephant necklace is vintage and the watch is from Urban Outfitters. You can find the armor ring here and the ring with the blue stone here.

_Innlegget er delvis i samarbeid med Dropz.no -HannaSILVER REINDEER_Shoe Bar

Smykker skal være små fine detaljer som får deg til å trekke på smilebåndet og tenke på koselige ting. Jeg har fått meg et nytt herlig smykke med anheng av et søtt reinsdyr på, og gjett om jeg ble henrykt da jeg så det i butikken! Jeg har lenge hatt lyst på et enkelt smykke med et dyr som detalj, så dette var midt i blinken. Gleder meg til å bruke det til den svarte fine Angora genseren min, det blir bra.

-KajaSunday is such a fun day


Sweater H&M Shirt Vintage Headband Cubus Shoes Din sko Watch Urban outfitters

Hver eneste søndag blir jeg overrasket over hvor deilig jeg synes dagen er. Hittil i dag har jeg rukket å vaske rommet, lese et par timer i Øya og jeg har rukket å ta bilder av en venninne av meg. I tillegg har jeg gått rundt i den mykeste genseren og den slappeste skjorten noe som gjør dagen enda bedre. 

-HannaFashion moments
_pictures via Jak&Jil (the best streetstyle page ever)

Fashion moments happens on the streets. It is nothing more to say about that.

-HannaPeggy silk blouse.
_Peggy silk blouse

Her har dere en litt nærme titt på den nye Acneblusen min. Den er 100% silke noe som gjør at den er sinnsykt deilig å gå med, og med den åpne ryggen pluss den litt spesielle fargen er det en bluse som passer perfekt inn i min garderobe. Om sommeren er den perfekt over en shorts, et par boots og med bikini under, og om vinteren passer den herlig under en blazer om med sorte skinny jeans.

-HannaSilk, braids and pearls.

1 og 3 Privat _ 2 og 4 Voguelovesme

Silke, fletter, perler og pastellfarger er noe jeg har en liten greie for for tiden. Blander man det sammen med blazere, hullete jeans og mørke lepper får man det helt perfekte antrekk spør du meg. Mintgrønn er spesielt populært i år og jeg som ikke klarer å kjøpe meg vårklær før det faktisk er vår har fått meg et herlig pannebånd i en blanding mellom turkis og grønt. I tillegg kom mamma hjem og overrasket meg med mitt aller første acneplagg i dag. En silkebluse i den aller kuleste grønnfargen. Herregud så glad jeg ble, det er nemlig ikke noe som jeg noen gang har forventet meg å få av noen. Blusen er kjøpt på salg.

//Silk, braids, pearls and pastels are something I´ve got a little thing for lately. If you mix that together with blazers, jeans and dark lips it will end up as the perfect outfit if you ask me. Mint green is a color that is especially poular this spring and I´ve got a headband in the most perfect turquoise/ green color. In addition, my mom came home with this amazing silk blouse from Acne today. It is my first Acne piece ever and I´m so in love. Thank you so so so much mummy!

-HannaAu natural

Shorts Levis 501 Kjole Monki Smykke Topshop Ring Topshop Klokke Urban Outfitters

Før så hatet jeg å gå med kjole. Jeg synes det var ubehagelig og jeg følte meg mye mer hjemme i bukser og shorts. Men i sommer kjøpte jeg meg for eksempel denne kjolen fra Monki og fant en liten glede i å bruke det. Den er ganske så kort så til hverdags bruker jeg den med en shorts eller hotpants under. I tillegg til denne enkle kjolen har jeg også to andre sorte kjoler jeg så og si bruker hele tiden. Det er nok noe av det mest praktiske plagget som finnes på dager hvor du egentlig bare har lyst til å gå i pysj hele dagen. Ikke vanskelig å finne tilbehør til, ikke vanskelig å se fin ut i og heller ikke vanskelig å føle seg fin i. Kjolen er rett og slett et utrolig klesplagg.

// I hated to dress me up in dresses when I was younger. I thought it was uncomfortable and I did not like it. But this summer I bought myself this black dress on Monki and since then I´ve literally lived in different black and simple dresses. The dress I´ve used today is so short that when I use it in school I like to wear it with a pair of shorts or hotpants. It is so practical and cool, and it is really me! 

-HannaRed like wine.genser / HM skjorte / Gap bukse / Abercrombie & Fitch smykke / vintage

Å våkne nå om dagen er noe slit, og jeg merker fort at jeg legger meg alt for sent! Derfor blir jeg ikke alltid like motivert til å være kreativ i klesveien på tidlige morninger, men en god varm genser over en plain skjorte og et fint enkelt statement smykke er alltid en fulltreffer hvis jeg vil kjøre komfort men samtidig litt plain hverdagspynt.

// If I want to mix comfort with a plain "everyday look", then a warm nice sweater over a white shirt with a statement necklace always is a hit on cold January mornings!

-KajaBasic elegance.

Bukse Topshop Bluse Bikbok Jakke Vintage Sko Monki

Hei dere! Dagen i dag har jeg fått brukt ganske bra. Jeg har både fått vært på skolen, dratt inn til Oslo en liten tur (hvor jeg kom hjem en bok rikere), spist god salat og sett på Twilight Eclipse hos en av vennene mine. Til meg å være er dette ganske så mye å gjøre så jeg er fornøyd haha. Om en time drar jeg på trening så da kommer jeg til å få ut all den overflødige energien jeg har. Blir bra.

-HannaAin´t no sunshine

Vest Vintage Kjole Monki

-HannaCoffee break.

Hodet mitt er helt fullt av tanker for tiden og det gjør at det er ekstra deilig med dager som i dag som består av musikk, kaffe og litt gåing rundt i Oslo med Siri, sjokoladecupcakes, t-baneturer og koseklær. Siri er så fin i skjørtet sitt og jeg følte meg sånn halvveis fin med røde lepper og rød kåpe i byen i dag. Søndager er nok for meg en av de beste dagene i uken, helt seriøst.

//Today I´ve been drinking coffee with Siri (who has the most perfect skirt ever), wandering around in Oslo, listened to some good music and I have been taking the metro a lot. How I love sundays.Hockey town

T-skjorte Beyond retro Shorts Levis 501 Sko Din sko Smykke Urban outfitters

Jeg kjøpte denne supermyke t-skjorten på Beyond retro i London. Den kostet meg så og si ingenting, og har blitt en liten favoritt i garderoben. Perfekt for dager som i dag hvor jeg egentlig ikke bryr meg stort og slenger på meg det jeg har liggende. Nå skal jeg ta på meg et skjerf, en lue og kåpen min for å løpe gjennom snøstormen utenfor så jeg rekker t-banen inn til byen. Tuddeluu!

// I found this super soft t-shirt on Beyond retro in London and I am totally in love. I did not cost more than 12 pounds and it is a huge fav in my wardrobe at the moment. It is perfect for days like today when I just need to grab some clothes in a hurry. 

-HannaJust add some colorLipstick from YSL

-Hannasweet and rough
Shorts Vintage Levis 501 Bluse BikBok Olavest Vintage Lee Sko Din sko

Noe jeg er veldig fan av er å mikse stiler og i de fleste antrekkene mine finner man alltid søte og tøffe detaljer mikset sammen. Sånn som i dag hvor jeg bruker den utrolig søte blusen min fra bikbok sammen med den litt mer rocka vesten min fra Lee. Det er egentlig den lille "hemmeligheten" bak min stil. Mix it all together and you know your get the best of both worlds. Haha.

// I really love to mix different styles together and in most of my outfits you´ll find both cute and rough details. Like in my outfit for today where I have mixed my cute blouse from Bikbok together with this more rough west( how do you say it in english haha?) from Lee. 

-HannaMy everyday makeup routine


For best quality_720p

Jeg har fått en god del spørsmål om jeg kan lage en ny sminkevideo om hverdagsrutinene mine. Her er det for det meste veldig enkelt med litt farge på leppene. Jeg bruker ganske lang til på å legge hudsminken min hver dag og legger stor vekt på at det skal bli så naturlig som mulig. I tillegg har jeg laget meg en ny youtube-kanal spesielt laget for denne bloggen. Så om du ønsker å se flere videoer som kanskje ikke blir publisert her så kan du subscribe til kanalen min peridotstardust.

//I´ve got a few question about if I can make a new makeup video where I do my everyday makeup routine. In this video I´ve done it pretty simple with some color on my lips. I have also made myself a new youtube channel, so if you want to see more videos from me you can subscribe: peridotstardust.

-HannaCANDY PASTEL
Kim Nordaa by Viktor Vautier

Det er bare noe med disse nydelige pastel fargene som får meg til å lengte etter sommer og sol. Bare tenk deg disse fargene til solbrune ben og solbleket hår! Når våren og sommeren kommer tilbake skal jeg absolutt skaffe meg noen fine plagg i lys rosa- og mint farger. 

// There's just something about these beautiful pastel colors that brings my mind back to summer. I am definitely going to bye some clothes with pastel colors such as light pink and turqoise when the spring and summer arrives. Just imagine these adorable colors to sun tanned skin!

-KajaThree shades of red.


Shoes Jeffrey Campbell Shorts Vintage Levis 501 Blouse BikBok Long shirt Weekday Scarf Bikbok Beanie Weekday

Jeg har fri fra skolen på onsdager grunnet at jeg er syk så i dag har jeg bare daffet rundt i huset og følt meg fin med nyklippet hår og Lita´s på føttene. Er også ganske greit å ha en mor som lager hjemmelagde kanelboller. Jeg har også laget en ny sminkevideo til dere som jeg snart skal begynne å redigere så kommer den nok ut i morgen.

Og forresten, til dere som ønsker å se enda mer av hva jeg gjør hver dag, følg meg på instagram: HANNASL1

-Hanna

Les mer i arkivet »Juli 2012 »Juni 2012 »Mai 2012

hits