fashionzebra -
Gold chain
Denne gulllenken av et hår/pannebånd kjøpte jeg i København og er nok noe av det jeg er aller mest fornøyd med. Det er et virkelig blikkfang, og passer utrolig bra til stilen min og til øynene mine. Sammen med fjæren blir den bare ekstra fin, og det er en sånn detalj som funker så sinnsykt bra til enkle basic-antrekk. Jeg er kjempekjempeglad for at jeg fant det og at jeg etterhvert har fått guts nok til å gå med dette uten å bry meg en dritt om hva folk sier. Jeg liker det.

-HannaIn my bag

Elle collections //Diana F+ from dropz.no // Twilight - Sarah Jessica Parker // Lip balm from MAC// Candy // Notebook and pen // Antibac // Face mist from The body shop // lipgloss from number7 // Wallet from Monki // Sunglasses from H&M // Iphone 4 //

Over her ser dere sånn ca. hva jeg pleier å ha med meg i vesken min når jeg er på en bytur for eksempel. Det er ikke alltid jeg har med meg alt, og det kan hende jeg har med meg mer. Men en ting er sikkert, jeg har alltid med meg iphonen, lommeboken og kameraet mitt. Solbriller, parfyme og leppepomade er også ganske nødvendig i vesken min for at jeg skal føle meg helt vel. 

-Hannathis is what makes me happy.


Vil dere høre hva som kommer til å holde meg oppe gjennom hele denne uken? Jeg skal nemlig på festpremieren til Into the white neste tirsdag hvor min aller største kjendiscrush og store helt, Rupert Grint kommer. Herregud jeg er så sinnsykt gira, og kommer nok ikke til å klare å tenke på så mye annet en god stund fremover. ihhh.

//I´m going to see my biggest celeb crush Rupert Grint in real world next tuesday and only the thought of that will most likely keep my mood really high the next couple days. ihhh.heartlines.Sko Din sko Jakke Zara Bukse Cheap Monday T-skjorte Beyond retro 

Herlighet så deilig denne dagen har vært. Jeg tok disse bildene litt over fem og fortsatt var det varmt og sol ute, åh jeg liker det så himla godt. Jeg liker også jakken min fra zara og de superbehagelige nye jeansene mine fra Cheap Monday (<3) veldig veldig godt. Og sammen med en løs t-skjorte blir det det perfekte og mest behagelige skoleantrekket.

-Hannalavendel.


Lavendel er min absolutte nye favoritt vårfarge. Derfor ble jeg veldig glad da jeg fant denne vintage herligheten av en skjorte på Urban Outfitters i Køben. Ihh. Den passer så godt med hårbåndet mitt og egentlig alt i klesskapet mitt.

-HannaMake-up, Winter

Watch more here.

Song: Re Stracks - Bon Iver

Make up:

Mascara - Lancôme, L'extrême,  Bronzing powder - Clinique, 02 sunkissed,  Concealer - Yves Saint Laurent Touche Éclat, 02,  Rocking Bar(vippetang) - Mario Giussani,  Eyeshadow - Glõ Minerals, glo shimmerbrick highlight powder,  Foundation - The Body Shop, 02,  Gel liner - Maybelline, black

Brushes: 

Foundation - The Body Shop,  Eyeshadow - Eco Tools,  Powder - Makeup Mekka,  Concealer - The Body Shop  

-KajaIn The Backyardshorts avklippede Henry Choice bukser  genser Zara  solbriller H&M  smykke BikBok  sko DnA

Når man ser at snøen i hagen er begynt å smelte i slutten av Februar, er det noe som ikke stemmer. Det har vært så utrolig herlig med disse få, men fine vårdagene, og jeg håper virkelig de vil vare litt nå fremover. Å kunne gå ute i shorts og strømpebukse, uten å fryse leggene av meg, er noe jeg virkelig foretrekker mere enn flere minusgrader! Vi får vel nyte disse dagene før hverdagsstress og kulde trekker seg sakte men sikkert innpå igjen. Håper dere koser dere i ferien!

// shorts Henry Choice cut off  sweater Zara  sunglasses H&M  necklace BikBok  shoes DnA

-KajaCopenhagen photo diary pt. 2I dag har jeg farget håret og for  å være ærlig er jeg litt usikker på hvordan virkelig er i og med at jeg farget det inne på et bad hvor belysningen er som så. Det er i hvertfall rødere enn hva jeg tidligere har hatt og etterveksten er endelig borte borte borte. Gleder meg ganske så mye til å se hvordan resultatet egentlig er.

I tillegg har jeg kjøpt meg verdens søteste notatbok som passer meg veldig bra haha.

-HannaCuties.
Shoes from Monki

My new super cute shoes for spring. Can´t wait to use them home in Norway.

-HannaLet´s go.Jacket Zara Shorts Levis Bag Second hand Top Gina Tricot Sunglasses H&M Headband Glitter Shoes Monki

Hey! Dagen i dag har jeg brukt på å gå i butikker og jeg har fått meg et par nye vårsko (som er helt fantastiske), litt hodepynt og en skjorte fra Urban Outfitters. Jeg har også vært innom Unique Models her i København og blitt tatt et par raske bilder av etter jeg ble stoppet på gaten av en av scoutene deres. Utrolig hyggelige mennesker og gud noen av de modellguttene som var der samtidig som meg var så sinnsykt kjekke. Haha. Nå tar vi oss en liten pause i leiligheten før vi drar ut en liten tur igjen.

-HannaCopenhagen photo diary pt. 1Heihei! Vi kom til København i tolvtiden i dag, og siden da har vi vært og sett på Northern Women in Chanel-utstillingen som er her, spist massemasse og tittet litt i butikker. Utstillingen var utrolig bra, og herregud så masse inspirasjon det var i alle bildene. København er jo også bare en av de beste og koseligste byene noen gang. Jeg har forresten gått og hatt tidenes dårligste hårdag i dag etter at jeg sto modell for en kompis på tirsdag og håret mitt ble tupert til det ekstreme. Skal nok flere dusjer til før det går tilbake til normalen igjen, haha.

//I´m in Copenhagen for the weekend and today we spent the whole day today on some cozy cafees, the Northern women in Chanel exhibition and of course in some stores. I really love Copenhagen and I adore the danish people´s simple and chic style. So much inspiration.

-HannaPlastic Fantastic.

fake fur vest Zara Trf pants BikBok bag Lindex sunnies H&M blouse Zara belt Lindex shoes Dna

Dagen i går var helt fantastisk fin! Jeg ble endelig 15 år, noe jeg lenge har sittet å ventet på! Pappa, mamma & Thea vekket meg med gode, varme og hjemmelagede boller, kakao og bursdagssang. Jeg fikk også et par gaver på sengen og en av dem var min kjære nye iPhone 4 (<3)!  Jeg er super glad, og dagen var virkelig komplett! Hvis dere vil se litt bilder fra dagen kan dere klikke dere inn herDa vi skulle dra og spise bursdagslunsj på Pascal, tok jeg på meg den hvite herlige sauevesten min, og siden det tross alt var vårvær, ble de runde kule solbrillene mine som jeg kjøpte en gang i fjor plassert på nesetippen i samme slengen. Åee, jeg gleder meg til vår!

// Yesterday was my 15th birthday! My mom, dad & sister came into my room in the morning with yummy buns and hot chocolate and sang a birthday song. I got some nice presents and one of them was my new lovely iPhone 4 (<3)! I am so happy. Later my sister, my mom and me went for lunch on Pascal and ate some great food! I wore my  fake sheep fur and my cool sunnies in the spring weather, and enjoyed the lovely day! God, I can't wait for spring to show up!

-Kaja

 Running free

Jenter. Vær stolte av dere selv. Gå uten sminke. Vis dere frem. Ingenting er vakrere enn jenter som stoler på seg selv og som driter i hva andre sier. Ingenting slår jenter som kler seg i det de liker og som ikke gjemmer seg bak en maske av sminkeprodukter. Med en gang du tror på at du er nydelig, blir du nydelig.

 

-HannaFake it.
Fuskpels Zara

Da ble den fine fuskpelsen som Martine kjøpte seg i forigårs også min. Den har tidligere kostet 800kr på Zara, men var nå satt helt ned til 250kr og da måtte jeg også nesten bare slå til. Jeg har manglet en jakke som dette veldig lenge, så nå når jeg endelig har fått det er jeg superhappy. Den passer jo også så bra til den nye genseren min og de nye solbrillene fra H&M. Den blir nok mest sannsynlig med i kofferten når jeg drar til København i morgen, ihh.

-HannaSommerfuggel i vinterland


genser monki veske lindex smykke bikbok ring lindex skjorte gina tricot

Antrekket mitt fra gårsdagen. I går kjøpte jeg meg en ny fin klassisk veske på Lindex til bare to-hundre lappen! Jeg har lenge lett etter en enkel håndveske, og denne med blank overflate er så utrolig fin, og har akkurat med romslig plass så jeg får plass til det mest nødvendigste! Herlig.

// My outfit from yesterday. I bought  a new classic purse the other day and I'm so pleased! I've been looking for a simple handbag for a long time, and when I found this one with glossy surface, I had to buy it! Lovely. sweater monki bag lindex necklace bikbok ring lindex shirt gina tricot

-Kaja
Today will be a good day.
-HannaA taste of real lifeDress Monki Shirt Bikbok Sunglasses H&M Necklaces Topshop Shoes Jeffrey Campbell

Jeg så for en liten stund siden et bilde av Alexa Chung hvor hun brukte en hvit bluse under den sorte kjolen hennes og i dag gjorde jeg det samme og mikset inn litt smykker, knæsj rosa lepper og Jeffrey Campbell-skoene mine. Etterhvert kjøpte jeg meg dette kremfargede paret med solbriller på H&M, og herregud så forelsket jeg er i dem. Så utrolig fine og så passende til den kommende sesongen.

// For a little while ago I found a picture of Alexa Chung where she styled her little black dress with a white blouse underneath and I totally fell in love. Today I styled my little black one with some cool necklaces, pink lips and my Jeffrey Campbells and I have never received so many compliments from strangers before. After some wandering in the town I bought myself these sunglasses from H&M. Gah, they are so perfect.

-HannaCity walk

Ih, herregud for en herlig dag dette har vært! Fra klokken halv elleve i dag morges har jeg og fineste Martine (martinesorthe.com) gått i butikker og drukket te på en koselig kafè. Den jenta der er bare helt rå, og det var virkelig morsomt å få vist henne mine favorittdeler og butikker av Oslo. Synd vi ikke hadde flere dager vi kunne tilbrakt sammen... Jeg har mest sannsynlig somme fuskpels som henne fra i morgen av, og da kan jeg endelig føle meg skikkelig fin på bytur og i København hvor jeg drar til på torsdag. Woho.

Antrekksbilder kommer senere i kveld.

-HannaFor the party

Noen har spurt meg om tips til hvordan man kan kle seg kult på fest/bursdager og her har dere to antrekk jeg har satt sammen med tanke på dette.
rock it baby
Om jeg skal gå med en hvit kjole er jeg nødt til å stæsje den opp med sorte detaljer for at det ikke skal bli alt for sukkersøtt. Over her ser dere en måte man kan piffe opp en enkel hvit og søt kjole. Sammen med røffe og skyhøye wedges, superkule solbriller (må ha), et tynt belte og en enkel sort veske blir denne kjolen automatisk mye kulere og med sotete øyne til er du klar for fest. 
BLUE

Blå er nok min absolutte favorittfarge gjennom tidene og dette antrekket over synes jeg er utrolig fint. Med alle nyansene av blå blir ikke klærne kjedelige, og om du bytter ut balerinaene med et par heels går antrekket automatisk over fra å være et dagantrekk til å bli et skikkelig stilig festantrekk. Om du ikke er så komfortabel i skjørt er det alltid mulig å bytte det ut med en høytlivsshorts og du vil fortsatt komme til å se dødsbra ut.

Jeg er nok aller mest fan av det første antrekket, men kunne veldig gjerne gått i det andre også. 

-HannaOff to the races
Top Bikbok Jacket Second hand Shorts Levis Belt Vintage Sunglasses Topshop

Jeg fant en ganske stor pose med gamle belter arvet av oldemoren min her om dagen, og nå er jeg helt obsessed. En liten ting som et belte kan gjøre så mye med et antrekk og i dag brukte jeg et blått et med utrolig fine gulldetaljer på og det hjalp til på at ikke klærne mine endte opp kjedelige. Mix n match. Det er sånn jeg liker det.

-Hanna

Les mer i arkivet »Juli 2012 »Juni 2012 »Mai 2012

hits