fashionzebra -
That woman.

I want to look that good in just skinny jeans and a white shirt.

Via_Stylebykling

-HannaBack in CopenhagenÅh, endelig tilbake i København. Vi kom i dag morges og har brukt dagen i dag på å gå rundt i vinden. Har fått kjøpt meg et par sko og litt småting også. Jeg. elsker. København. Bildet over er det eneste bildet som faktisk ble litt fokusert (og da mener jeg litt) av antrekksbildene mine i dag. Det var så sykt mye vind at det var utrolig vanskelig å få riktig fokus. Men man får med seg det viktigste: pelsjakken, lavendelskjorten og lavendelneglene mine. Gjett hvem som liker lilla?

-HannaChampion sound
Shorts Levis Blouse Bikbok Scarf Bikbok Belt Vintage Bracelets Marked

Endelig påskeferie! I morgen drar jeg til Køben og blir der til onsdag og herregud så deilig det blir. København er virkelig en by for seg selv. Det er spådd litt dårlig og kaldt vær, men det passer meg egentlig fint fordi da kan jeg ta i bruk pelsjakken min (fake) som ble for varm å bruke her. 

//It´s finally spring break! I´m heading for Copenhagen tomorrow and will stay there until wednesday. Oh my god, it´s going to be great. I really love Copenhagen.

-HannaSoon.Jumper H&M Shorts Levis Belt Vintage

Jeg har vært ganske stresset i det siste. Mye som skal ordnes, tentamner, alt for fint vær til å bare sitte inne, masse fine venner og skoleoppgaver som skal leveres inn. Men nå er jeg heldigvis ferdig med alt som kalles stress før ferien. Senere i kveld skal jeg til Guro for å bake kake (<3) og så blir det en skoledag i morgen og deretter er det ferie. Woho, jeg trenger det.

-HannaWhite Feather

Topp Bikbok Bukser Nudie Jeans Fjær øredobb H&M Blazer H&M

Det at solen går ned så sent nå for tiden er så utrolig deilig! Jeg kan til og med dra hjem fra trening på kvelden, og sola lyser fortsatt på himmelen. Lykke. Vårfargene er også kommet inn i butikkene, og jeg er forelsket i fargen på min nye lavendelfargede topp. Enda mer lykke.

// Top Bikbok Pants Nudie Jeans Feather Earring H&M Blazer H&M

-KajaHello there Abbey
Jeg tror jeg aldri kommer til å få nok av disse nydelige bildene av Abbey Lee Kershaw. Sommer. Sommer. Sommer.

Abbey Lee for Vogue Russia 2010

-HannaHide awayTop Kappahl Pants Cheap Monday Belt Vintage Caps H&M

Jeg har hatt en typsik dårlig dag i dag uten noen egentlig grunn. Jeg er rett og slett bare litt sliten og derfor passet det meg perfekt å kunne gjemme meg litt under capsen min fra H&M. Den er så fin og så praktisk. Jeg som trodde jeg aldri ville like å gå med capser igjen (jeg hadde en litt uheldig klesperiode i slutten av barneskolen. Never more skatejente), men så feil kan man ta. I tillegg skjer det fortsatt mye annet gøy i livet mitt som får meg til å bli litt gladere. Jeg skal for eksempel tilbake til Køben på lørdag. Whii.

// I have a typical bad day today. Nothing special, yet not so fun. Luckily do I have this cap from H&M to hide myself with. 

-HannaViolet Flowers

 
Top Bikbok Shorts Vintage Sunnies My daddys old Ray Ban Necklace Festival Shoes Grensen 

Lilla kaprifolier, iste og varme fra sola er ting som får meg til å elske våren. Når de fine blomsterspirene dukker opp fra bakken, og det endelig er varmt nok i luften til å gå uten jakke på ettermiddagen. Våren er helt klart min favoritt årstid! I går var det helt utrolig herlig å trippe rundt i Oslos fine og bortgjemte gater med tynn topp og solbrillene på nesetippen, stikke føttene ned i det iskalde vannet i Akers elva, og kose meg med latter og knipsing fra kameraet med blant annet Hanna og Siri. Mars har vært herlig så langt, og jeg håper at tiden fremover blir like bra!

-KajaThat blue spring heatJumper H&M Dress Kappahl Belt Vintage Sunglasses Cubus

I går var en sånn dag hvor jeg ikke hadde en anelse om hvilke klær jeg skulle bruke. Derfor endte det med at jeg i all hast var nødt til å hive på meg noe enkelt før jeg dro til byen for å spise frokost med Siri og Kaja. Resten av dagen brukte vi på å ta bilder, spise, gå gatelangs og på å bare nyte solen til de grader. Gjett hvem som angret på at hun hadde på seg ullgenser?

_pictures_ Siri

-HannaBehind the scene: photoshoot with Vixen and Batiste

Kuleste Julie fra Fashiiondiaries.Herregud så sliten, men så utrolig glad og fornøyd jeg er nå. Jeg har nettopp hatt verdens lengste og beste dag sammen med både teamet bak photoshooten og så med Siri (hun har fått blogg og jeg anbefaler alle å ta en titt for hun er kul) senere på ettermiddagen. Jeg kom til studio litt før ni i morges og har siden det blitt stylet og sminket før jeg så ble tatt bilder av til en reklamekampanje for Batiste dry shampoo. Jeg fikk på meg lange extensions og nå skal håret mitt spares, for så fint hår har jeg aldri hatt. I tillegg fikk jeg i blå små extensions og det forelsket jeg meg virkelig totalt i. Må ha til sommeren! Nå er jeg superinspirert til å fornye meg på håret, i sminkeveien, til å ta bilder og egentlig til det meste.

// I´ve been on a photoshoot for Betiste dry shampoo and Vixen magazine today. It was totally awsome and I got the longest and coolest hair ever. Oh, how I loved it. I really need some blue extensions to put in my hair for the summer. The color just made my eyes even more blue.

-Hanna
Lavender morning


I´m off for a photoshoot. Talk to you when I come home again.

-HannaTodays cravings - ACNE

 

Den hvite transparente skjorten.

Megakule sandaler med gulldetalj til sommeren. Tenk å tusle rundt i disse, mmm.

Nydelig mintfarget genser.

Det sorte strutte skjørtet og de ekstremt kule pumpsene

Hvit og casual skjorte, alltid bra å ha, og kvalitet utgjør seg.

Svart, nydelig clutch i skinn.


Helheten, fargene fra alle plaggene som utgjør det perfekte sommer antrekket.

(Everything from Acne)

Acne har så himla mye fint inne i butikkene nå for tiden, og de fine sommerfargene er på plass! Skulle ønske lommeboken var litt fullere, så jeg kunne få sikret meg en av disse herlighetene! Det ville vært fint det. I kveld fra kl. 24 - 02.00, skal jeg på premieren til The Hunger Games, natt kino, og jeg sitter her med energien oppi taket, gurimalla, dette blir gøy!

-KajaSmile. SMILE. Smile.Jeg har det veldig greit for tiden. Det er liksom så utrolig hvor mye været har å si på hvordan humøret mitt er. Det føles liksom som at alt går min vei for tiden. Dere er fantastiske, vennene mine er fine og jeg er rett og slett dritfornøyd med livet. I tillegg skal jeg på en photoshoot med Batiste og Vixen for Batiste sin dry shampoo på lørdag, og jeg gleder meg som et lite barn. Herregud, det blir litt av en drømmedag. 

-HannaThe sunny garden.
Bukse Topshop Skjorte Cubus (DIY perler) Jakke Vintage Sko H&M Caps H&M Belte Vintage

Enda en dag hvor solen skinner og det passer meg så godt. Jeg kan gå med akkurat passe mengde klær uten å bli kald og heller ikke for varm, men akkurat perfekt. I tillegg er det fortsatt lyst ute, og snøen er snart helt borte så jeg kan dra frem tøyskoene fra skapet. Antrekket jeg gikk med i dag er egentlig resultat av en usedvanlig dårlig hårdag og litt for liten tid til å finne klær i skapet, men det snudde seg til å bli veldig enkelt og veldig meg. Hurra for sånne dager hvor alt sitter fint. Jeg har også blitt intervjuet til en skoleoppgave over en kopp te av to søte jenter i dag, og det er så koselig hvor hyggelige folk er. Det setter jeg veldig stor pris på.

// Just another day where the sun has been shining the whole day and it makes me so so so happy. I can wear the clothes I love without getting cold or too warm and that suits me perfect. The outfit I wore today is the result of an incredible bad hair day and too little time to find clothes this morning. But it turned out to be a simple but still me outfit, and I´m happy with that. Hurray.

-Hannasnap. snap. snap.

Jeg er i et utrolig bra humør i dag. Ikke bare har solen skint men jeg har også hatt fri og sittet ute i et par timer med ELLE, musikk og jordbærvann. I tillegg kom mamma hjem med en av årets vårneglelakker fra Chanel her om dagen og nå er neglene mine superfine og sommerlige i en søt ferskenfarge. Og så oppå alt dette fikk jeg en veldig veldig morsom mail i sted som gjorde meg superglad og som dere skal få høre om i løpet av fredagen eller lørdagen. Jeg gleder meg masse.

//I am so happy at the moment. The sun has been shining the whole day, and I´ve been outside listening to music and reading ELLE. My mom also came home with a nail polish from Chanel in the color June so now are my nails peachy and cute.

-HannaDon't blow awayT-shirt and blazer H&M Jeans Nudie Jeans Belt Vintage Sko Converse Ringer H&M

Å kjenne varmen fra sola og gleden av å kunne ta på seg vårjakken de tidlige morgenene igjen er den beste følelsen jeg har hatt på lenge. Våren er helt klart min favoritt årstid og jeg nyter den hvert sekund! I dag blåste det noe sinssykt, men det gjorde ingenting for humøret mitt, og jeg brukte hver eneste tid jeg hadde til å kose meg i sola. Guri malla som jeg gleder meg til å kunne gå i bare ben under herlige shorts og bruke ettermiddagene på stranda. Conversene er i hvert fall på, så det er vil jeg si er ett lite fremskritt!

// I am so happy for spring, and it's definitely my favourite season! It's so lovely to just walk around in my spring jacket and let the sun warm my skin. Now I can't wait for summer, and my converse is already on, so I will say that's a step forward!

-KajaStronger.


Skjørt Bikbok Korsett Bikbok Sko Jeffrey Campbell Belte Vintage Håndsmykke Gina tricot

I går kveld kom jeg hjem fra en sinnsykt bra helg i Stokke sammen med laget mitt. Vi har kost oss masse, danset masse, sminket oss masse (haha) og sist men ikke minst danset oss til sølv i NM. Herregud, jeg er så sinnsykt fornøyd. Vi har jobbet så hardt og det å få sølv og så bli kvalifisert til EM er jo bare helt rått.

Over ser dere antrekket jeg hadde på banketten på lørdag og et bilde av sminken vi brukte. 

// Yesterday evening me and my cheerdance crew came home from an amazing weekend at the Norwegian championship in cheerleading and cheerdance. We got second place (!!) in our category and I am so happy. The pictures above is from saturday night where I wore Jeffrey Campbell Lita´s, a skirt and a corset from Bikbok, a vintage belt and accessorizes from Gina Tricot.

-Hanna

 Q/A

"Jeg vet dette er en moteblogg hvor det handler lite om hverdagen, men jeg lurer på en ting. Har du gått mye ned i vekt? Jeg har fulgt bloggen din lenge (kanskje ikke denne, men de/den eldre) Mener å huske at du var litt mer rund før? Ikke misforstå meg nå... for du har alltid sett kjempefin ut! Håper at du kan svare det nederst i et innlegg eller noe. Sist men ikke minst må jeg bare si at jeg misunner deg!!! Veldig."

Jeg har forklart dette før, men på en måte tenker jeg at det er smart om jeg tar det i et eget innlegg hvor jeg forklarer alt rundt dette emnet ordentlig. 

Jeg har gått ned i vekt og jeg har gått ned en god del. Det har en utrolig enkel og grei forklaring egentlig, men først vil jeg at dere skal vite grunnen til at jeg veide mer før enn det jeg gjør nå. Jeg fikk nemlig ME for et par år siden og i fjor vinter/vår hadde jeg den verste perioden med sykdomen og jeg brukte mesteparten av dagene på å ligge hjemme i sengen uten krefter til å gjøre så mye annet. Jeg klarte ikke å spise så mye siden kroppen min ikke ville ha noe. Eller den ville ha noe og det var matvarer med mye fett. Det endte med at jeg spiste mye junk og drakk iskaffe hele tiden fordi det var dette kroppen min trengte på det tidspunktet. Og da sier det jo seg selv at med dager hvor jeg ikke beveget meg og bare spiste drittmat så la jeg jo på meg. 

Men så det siste halve året har jeg blitt ganske mye bedre og nå er det junk food kroppen min ikke ønsker siden den forbinder det med sykdom. I tillegg har jeg blitt veldig mye mer aktiv og trener nå tre timer (+) i uken. Jeg spiser også et veldig rent og greit kosthold fordi jeg har blitt så godt kjent med kroppen min og hva den trenger. Selvsagt spiser jeg kaker, boller, drikker brus, drikker kaffe osv. men ikke fullt så mye som jeg gjorde før. Så det siste året har jeg gått ned mye og dette er bare på grunn av at jeg begynner å bli friskere. Så enkelt er det faktisk. 

Selv om dette er en moteblogg, og selv om jeg deler den med Kaja håper jeg at det går greit for dere at jeg lagde dette innlegget. Jeg tror det er nødvendig i og med at jeg har fått en god del kommentarer som handler om dette temaet de siste månedene.

Hanna
white pearls.
Herregud. Imunforsvaret mitt må nok være det dårligste på jord og det har resultert i at jeg nok en gang ligger under dynen med feber og tett hode... Det er så sinnsykt typisk at det skjer akkurat nå i og med at jeg drar til Stokke i morgen med cheerdance-laget for å delta i NM. Heldigvis har jeg febernedsettende som skal hjelpe meg til å klare alt haha. Laget mitt heter forresten Jump cheer crew elite og vi deltar i Cheercrew hiphop til dere som lurer.

I tillegg til å være helt slått ut i sengen har jeg gått gjennom albumene mine på macen og funnet frem enda litt flere bilder fra Vixen blog awards 2012. Perler flettet inn i håret er noe jeg skal ha flere ganger altså, for det så egentlig ganske smashing ut.

-HannaPretty Sparkles

Genser H&M Bukse Abercrombie & Fitch Sko Primark Veske Lindex Solbriller H&M Vest Second hand

Sol, vår, sol, vår. Jeg merker at været gjør meg så mye gladere nå, og jeg får lyst til å gjøre så mye ting jeg ikke har følt jeg har hatt muligheten til i kulda. Det å kunne gå med solbriller mot lyset og kjenne varmen fra solstrålene tine opp benene dine er den herligste følelsen. Vær så snill vår, ikke forsvinn!

// I love spring! It's my favourite season and I feel so much happier these days when it's so lovely weather. Please spring, don't go away! Sweater H&M Pants Abercrombie & Fitch Shoes Primark Bag Lindex Sunglasses H&M Vest Second Hand

-Kaja

Les mer i arkivet »Juli 2012 »Juni 2012 »Mai 2012

hits