fashionzebra -
denim, denim, denim

(music: 1. just a game - birdy 2. seaside - the kooks 3. if i had a boat - james vincent mcmorrow 4. holocene - bon iver)

Denim, denim, denim. Det er så utrolig mye man kan kombinere dette stoffet med! Selv sverger jeg til vintage denim shortser og oversizede skjorter. Man kan bruke det til så mye, og denim er virkelig noe som passer alle peronligheter og stiler. Til sommeren er nok dette noe jeg kommer til å bruke masse av!

// Denim is such a great fabric and you can use it to almost everything you have in you closet. It's something that everyone can wear and fits every personality! This is the trend I think I will be wearing the most for the summer.

Pictures from my tumblr, dreamy-flowerOn the top roof

(Shorts H&M Sweather H&M Sunglasses H&M Silver ring in my hair H&M)

I dag våknet jeg opp til sol som strålte gjennom vinduet på soverommet. Det har vært så utrolig deilig vær i dag, og jeg har bakt verdens beste brownie med Helene samtidig solt meg på den mega kule takterrassen hun har. Me want. Kvelden i dag skal tilbringes hos Maria, som jeg ikke har vært med på en stund, så det blir nok utrolig koselig! Nyt den fine sommerdagen vi har i dag, og kos dere masse videre!Sunny day

Shorts Vintage Sweather Monki Headpiece Glitter Shoes H&M


I dag tidlig trakk jeg på meg shortsen siden det var så strålende fint vær på himmelen i dag, og jeg trasket ned til Mari med gave og muffins for å gratulerer henne med 15-års dagen! Jeg, Natalie og Mari tok en tur til byen og spiste litt god mat og nøt den fine sommersolen og varmen helt til klokka seks da vi dro hjem. Været har vært helt fantastisk i dag, og jeg håper virkelig det forblir sånn litt fremover. Ha en finfin lørdagskveld videre!White Feather(headband - Glitter)

Jeg kjøpte meg dette nydelige hårsmykke i går i byen, og jeg synes det er så utrolig fint! Helt annerledes enn alle andre hårsmykker/hårbånd jeg har sett, også har det den søte, hvite fjæren hengende ned. Åh, jeg elsker det!

Nå skal jeg på kulturkveld på skolen og både høre og opptre med gruppen min i forbindelse med innsamling til 10. klassetur! Ha en fin onsdag videre!Some details(purse and belt - Velouria Vintage, Thorvalds Gate 34, Grünerløkka, Oslo)


I dag vandret jeg glad og fornøyd rundt i de nye JC mine for første gang og jeg er så fornøyd over dem! Virkelig et valg av kjøp jeg er veldig glad for at jeg tok. Solveig og jeg tok oss en tur til byen i dag, og da vi kom oss til Grunerløkka tok vi turen innom Velouria hvor jeg fant meg en søt og klassisk veske med gull lenke og et veldig kult skinnbelte med sølvspenne som jeg har hatt lyst på så fært lenge nå. Det virker som om både vesken og belte er av god kvalitet, så tipp topp tommel opp for det!Waves & summer

(Chanel, S/S 2012)

Jeg vil ha sommer og sol. Nå.Street walk


Skirt Zara Belt Vintage Shoes Jeffrey Campbell

Uansett om det var regn og kjølig vær på fredag, tok jeg på meg det fine skjørtet fra Zara og Litasene da jeg skulle til Mari for å feire femten års dagem hennes med alle jentene. En utrolig koselig kveld! Her på hytta har Natalie og jeg kost oss masse, og i dag drar vi hjemover til Oslo for en ny uke emd stress og skole. Håper alle har hatt en fantastisk helg!Jeffrey Campbell

(Litas, Jeffrey Campbell - Lille Vinkel Sko)

Etter skolen i går, dro jeg en tur opp på postkontoret for å hente en pakke fra Lille Vinkel, jeg hadde nemlig fått mine splitter nye Litas! Jeg er stup forelsket, og er kjempe fornøyd med dem! De kommer nok til å bli en del godt brukt fremover. Hjerte.Grey & soft


( Tee Weekday Belte H&M Blonde bh Bik Bok Shorts Levis 501, vintage Hårbånd H&M )

Sola har enda ikke funnet seg til rette, og det går dager inn og dager ut med dårlig vær. Jeg har så lyst til å kunne gå i bare ben under shorts, og bruke tynne jakker igjen, men vi får vel sette oss til rette og godta at det blir en litt kaldere vår enn forventet. I går valgte jeg å gå i den nye fine Levis' shortsen min som jeg kjøpte på Velouria for litt siden. Den er ikke blitt brukt mye enda, men er allerede en favoritt! Ser frem til å bruke denne masse til sommeren.Warmth.

Min nye fantastiske leppestift fra YSL.Perler, rot og mye fint.


(music: middle of the bed - Lucy Rose)
 

I dag er en sånn dag som får deg til å sukke over været. Jeg skippet trening i dag siden jeg var så ekstremt utslått, og har i stedet kost meg her hjemme i soffa kroken og drukket pepper mynte te som mamma kjøpte i Marakesh, lest litt i Elle bladet mitt og gjort et desperat forsøk på å lage et hårbånd/smykke som jeg er veldig usikker på kommer til å bli fint. Regn og dårlig vær er virkelig en god unskyldning til å holde seg inne i blant. 

 FELL IN LOVE ON THE SEASIDE

(music: Seaside - The Kooks)

En liten filmsnutt jeg lagde etter den herlige dagen på søndag da jeg var i byen og en tur på Nesodden med Siri, Hanna og Janniken. Fin dag med fine mennesker.SPARKING AND COLORFUL

(shoulda - jamie woon)

 

(vårens första dag - laleh)

 

(giving up - ingrid michaelson)(love will take you - angus & julia stone)


Blomster, fjær, henna maling, bølger i håret og fargerike detaljer er det som har innspirert meg i dag. Det er så vakkert med lite og naturlig sminke på en solglødet hud, og ha masse hvite eller brune fine fjær i håret. Til sommeren skal jeg ha laget meg mange slike bånd til å ha på hodet, og jeg skal prøve å bli litt mer fargerik, for det trenger jeg!

[source: Dreamy-Flower]Casual Black
Sweater, top/dress with collar & headband H&M  Lipstick Lumene 

_music: Song For The Sea - Hannah Peel

Dagen i dag har vært helt fantastisk super! Jeg møtte Janniken og Hanna på Samson hvor senere Siri kom, og etter en time med god prat bestemte vi oss spontant for at vi skulle ta båten over til Nesodden så Hanna kunne vise oss litt rundt i området hvor hun har sin nydelige, idylliske sommer hytte med super koselig frukt hage og nydelig utsikt. Utrolig koselig og bare trippe rundt i gater og se nye steder. Hjerte. For the summer

Jeg har blitt spurt om jeg kan lage en liten guide om hvordan jeg ville style min heklede hvite shorts fra H&M som jeg nettopp kjøpte meg, og siden jeg selv leter etter innspirasjon, lagde jeg altså en liten en:Rebel, rebel with leopard

Selv er jeg veldig glad i nøytrale farger men liker også å ha en annen farge til antrekket som uthever seg litt. Ysl sin leppestift i farge 10 er knæsj rosa og passer perfekt til litt solbrun hud og lyse plagg, og med en casual brun håndveske til blir antrekket lett og fint. 

STRAW HAT ON
Hvis man er glad i hatter og liker de mer basic fargene, passer alltid hvitt og sort sammen.  For å få litt farge i det ellers fargesprakende antrekket kan man tilføre en frisk farge på leppene, og Yves Saint Laurant har utallige utvalg, og en litt lys rosa/peach farge er perfekt for å få litt farge inn i bildet. Ta på en enkel stråhatt og noen svarte sandaler med ankelrem, så er man i boks med et enkelt, kult og gjennomført antrekk!
THE HEAT SEASON
For en litt kjørlig sommerdag, er det fint med en enkel, men varm genser som kan holde deg varm når du trenger det. Et skjerf med en frisk farge og mønster kan være prikken over ien, og hvis du velger med et par smashing og enkle solbriller kan du til å med kunne skygge deg for sola om du trenger det, haha. Husk at det å blande farger ofte blir fint sammen, og til grått går det meste av farger til, så velg gjerne en enkel ring med en spreken farge!
Dere kan se hvor de ulike plaggene er herfra.
Kaja

 IT'S ALL ABOUT THE ICECREAM

Kåpe Zara Topp Vintage Bukser Cheap Monday Solbriller, sko og ring H&M 

I dag trasket jeg rundt med de nye søte skoene mine som jeg kjøpte i Bergen og følte meg sommerlig og fin. Til min overraskelse, føltes det faktisk ikke kjølig ut i det hele tatt med dem, og med den hvite kåpen min over skuldrene gikk jeg der hvit og ny ned Karl Johan og spiste himmelsk god is i varmen fra sola med Frida. Fin og herlig torsdag.

// Coat Zara Top Vintage Trousers Cheap Monday Sunglasses, shoes and ring H&M BREAK FREE


Ring Frøken Dianas Salonger Skjerf H&M Vest Second Hand Jakke Vintage

Det at det er overskyet og litt grått på himmelen en gang i blant gjør meg egentlig ikke så mye, men det er vel egentlig det forbaska regnet som plager meg. Den hvite saue vesten min som jeg en gang i høst kjøpte på Vestkanttorget, varmer så godt på dager som denne, og med en god cardigan under trenger jeg egentlig ikke mer. Det var da jeg var i byen med Liv for litt siden jeg hadde på meg det over her, da var det tross alt litt solskinn på himmelen, men det gjorde ikke så mye det heller.

_elephant - laleh

// Ring Frøken Dianas Salonger(Grünerløkka, Oslo) Scarf H&M Fake fur vest Second Hand Jacket Vintage
FAIRY PRINCESS

Headband Zara

Jeg gleder meg til å kunne lage min egne hårbånd nå fremover. Plukke blomstre og stvinne dem sammen akkuratt som man gjorde med hestehover da man var liten. Det er en stund siden nå, men jeg kjøpte dette hårbåndet på Zara og synes det har en veldig fin farge over seg, samtidig som jeg synes det passer godt til den mørke hårfargen jeg har.

// When all the flowers begin to sprout, I will use my days making beautiful flower headbands with a lot of colors. Just imagine it sitting nicely on top of the head. So nice!

_you and I - Ingrid Michaelson

PS. I hope everyone will still follow me here on fashionzebra, even if Hanna has moved to Modette. Love you all!Hey, stylezebra
Endelig. Endelig har min nye blogg åpnet på Modette.no. Jeg har en god stund nå visst at jeg skulle bytte over, og i dag er det meste på plass og jeg forlater denne bloggen. Kaja vil fortsette å skrive her, og dere bør se frem til masse supre innlegg fra henne fremover. For min del begynner jeg fra i dag av med å blogge på STYLEZEBRA.MODETTE.NO og jeg er bare så sinnsykt inspirert til å blogge kjempebra der. Det er virkelig en liten dream come true for meg det å få blogge på Modette, så jeg er bare superduperhappy. Dere kan fortsette å følge meg på bloglovin her, designet på denne bloggen skal skiftes ut så fort som mulig og jeg håper dere alle vil fortsette å følge både meg på Stylezebra og Kaja her på Fashionzebra!

// I´m changing blog today. Keep on following me on Stylezebra.modette.no!

bloglovin

-HannaColor it all red

Shorts Levis Top Gina Tricot Cardigan Bikbok Belt Vintage Necklace Topshop Hat Bikbok

Over ser dere antrekket mitt for påskeferiens siste dag som jeg brukte på cafe sammen med Theresa. Det har vært et helt jævlig vær i Oslo i dag for å si det mildt, men da passer det bare enda bedre å drikke grønn te i flere timer. Det er nemlig livet det.

-HannaBLOWIN' IN THE WIND
Alt fra H&M, bortsett fra buksen fra Bik Bok

Gårsdagen var en kjempe herlig dag i Bergen med sol på himmelen og fredlige gater. Uansett om det var kaldt i luften, tok jeg på meg mine nye herlige sko fra h&m som jeg absolutt elsker. Det var så utrolig fint lys i gatene, og jeg fikk en fin vårfølelse som minnet meg på at varmen er rett rundt hjørnet, noe som trakk i smilebåndet.  Vi spiste lam til middag og lette etter påske egg akkurat som vi gjorde i barndommen. Jeg har hatt ett par nydelige dager i Bergen med Ylva, og håper dere har hatt en like fin påske! 

-Kaja

Les mer i arkivet »Juli 2012 »Juni 2012 »Mai 2012

hits