fashionzebra -
Oversized.
[Oversized skjorte - Vintage, Korsring - Glitter, div. andre ringer - H&M og arvestykke, smykker - bod og weekday]

-HannaSimply the best.


[Sort smykke - Weekday, Bergkrystallsmykke - bod, Ring - Glitter, Øyenskygge - body shop, Sko - Bianco]

Noe nytt og noe gammelt. Perfekt for sommeren alt sammen. Skoene er nydelige, og matcher fantastisk bra med denimshortser, stramme jeans og korte sommerkjoler. Smykkene er jeg helt betatt av og jeg ønsker meg bare flere i samme stilen. Veldig originale og det er ikke mange som eier det samme. Ringen og øyenskyggen er bare godteri for øyet.

-HannaDENIM 250511

[ high waist: h&m ]

Det er fint å se på og behagelig å gå i. Jeg er blitt forelsket i min denimshorts, og den kommer nok til å bli brukt flittig i sommer. Love it.

-Kaja23052011
//tumblr-favoritter

-Hanna
Favourite pair of shoes.

[ begge fra Primark ]

Jeg har som alle andre noen favoritter i klesskapet når det kommer til skoavdelingen. Ikke at jeg har sånn dødsmange par, men jeg eier noen, og det er egentlig disse to herligetene som dere ser over jeg har brukt mest, utenom mine vidunderlige velbrukte converse. Love.

-KajaNew pair of heels.

The perfect pair of shoes. - Din sko.

-HannaAngel wings.


[Hatt - H&M, Shorts - Vintage, Genser - Bikbok, Briller - Urban outfitters]

 

- HannaSunbeam, happiness and joy.


[ high waist shorts: h&m  clutch: cubus   genser: bikbok   solbriller: h&m  ring: h&m  hatt: lindex ]

Så dette var sånn jeg gikk i byen i dag etter en lang slitsom dag på Bislett stadion hvor jeg løp Tine stafetten. For et slit. Jeg er blitt forelsket i min nye jumsuit btw. som jeg fikk fatt på i dag. Den blir det nok en liten smakebit av på i morgen folks.

-Kaja

Under the cherry tree.


[Blazer- H&M, Bukse - BikBok, Smykke - Weekday]

Dette bildet ble tatt tidlig i dag så det har skjedd en liten forandring siden da. Jeg har nemlig vært hos frisøren og sommerhåret er på plass. Så nå er jeg blond.

-HannaSomething between.


Tumblr

Litt inspirasjon funnet på Tumblr og lagret på pc'en min: Puddertoner, sand, blondt hår, leopard, rosa, interiør, hvitt, bohem, Kate Moss, sol, sommer, blått.

edit: Tumblren til Hanna er http://patheticfashion.tumblr.com/ Kaja har ingen enda.
New in closet.


[ begge: h&m summer collection ]

For et funn! Nå sitter jeg her storfornøyd i pysjen og bare gleder meg til de varme dagene man kan ta turen ned på sykkelen til stranden og storkose seg i varmen med en flott bikini på. Jeg har funnet to herligheter på h&m i dag, og gjett om jeg er fornøyd! 

-KajaRound glasses, red lips and love.


[Briller - BikBok, Genser - Cubus, Smykke - Weekday, Shorts- Levis 501, Clutch - Vintage]

 

-Hanna


For the summer.


[Sara Jessica Parker -Twilight, oldie lommebok, Burt's bees, YSL touche èclat, H&M hatt, Urban outfitters solbriller]

Litt diverse favoritter for sommerhalvåret. Parfymen lukter himmelsk, lommeboken er bare helt utrolig søt og brillene er smashing. Og for alle dere som ønsker myke lepper, dere bør ta turen innom Cubus og kjøpe en Burt's bees leppepomade. Den er et vidunder!

-Hannafashionista. 05052011

[topp: cubus  shorts: h&m  cardigan: zara  solbriller: cubus]

En liten god smakebit av antrekket jeg hadde på meg i byen på torsdag. Enkelt og greit. Ikke alltid det er like lett å finne ut hva man skal kle seg i. Dette er et av mine hovedproblemer nå for tiden. Hvis jeg får hopet opp litt cash i sparebøssen snart, så skal jeg nok få skaffet meg noen fine nye sommerklær. Det blir godt det.

-KajaHexagon necklace.Det er lenge siden jeg har brukt smykker. Egentlig har jeg aldri vært så veldig fan av smykker uansett størrelse og fasong, helt til jeg fant denne nydeligheten hos weekday på torsdag. Perfekt formet, enkel og stilren og med et design som passer perfekt til det meste av klærne mine. Virkelig en drøm for øyet. 100kr - weekday.

-HannaSimple grey - dagens antrekk
Genser - BikBok, Shorts - Studded Levis 501 cut off, Smykke - Weekday, Solbriller - BikBok.

Kaja og jeg vandret rundt i Oslo i dag. Jeg fikk kjøpt meg et par småting fra Weekday som dette smykket jeg bruker over her. Virkelig eye candy♥

-HannaZebra pattern.H&M 69,-

Jeg har fått meg noen nye solbriller som jeg er dønn forelsket i. De er litt spesielle, men det er det jeg liker så godt ved dem. Jeg liker å gå i ting som er litt mer annet enn hva folk ellers ville hatt på seg. Likte du de?

-KajaEco-style et plein air de vacances. - Vogue Paris april 2011
Vogue Paris april 2011 - Fotograf: Inez Van Lamsweerde & Vinoodh Matadin.


Disse bildene gir meg kriblinger i magen. Veskene, genserene og skoene gir meg kjærlighet i blikket og fargene er helt perfekte. hjerte.Fashionzebra

My name is Kaja Dons. I'm a 15 year old girl from Oslo, Norway. My big interests are within photography and fashion. I love to travel, and even though I don't travel that much, cities, people and experiences is what inspires me the most. I think I've always been into fashion, and photography has always been an interest since I was a little girl and my parents took photos of me. 

Contact: KAJA.DP@HOTMAIL.COM

Blog about my daily life: http://kely.blogg.noVelkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2554905/fashionzebra?claim=d7cfk3wj9ea">Följ min blogg med bloglovin</a>

Les mer i arkivet »Juli 2012 »Juni 2012 »Mai 2012

hits