fashionzebra -
Acne paper, summer 2011Bilder fra http://acnepaper.com/.

Disse bildene fra det nyeste Acne paper er helt fantastiske. Håret, øyenbrynene og sort hvittbildene ser helt stunning ut sammen og hele denne bildeserien gir meg så mye inspirasjon til den kommende høsten. Sorte plagg kan tas frem igjen fra innerst i skapet, og det er ingen skam å ta på seg en litt større strikkegenser når det går mot kveld. Sommeren er på vei bort og høsten er i ferd med å komme.

-HannaBlack.
{kjole - Monki, Boots - Monki, Veske - Vintage}

Mine to nyeste kjøp er disse skoene og denne kjolen fra Monki. Høsten er på vei og det samme er høstklærne. Endelig kan jeg lov til å bruke sort igjen.

-HannaFairy nature


begge fra H&M

Blir så lykkelig når man får en så herlig lapp i posten hvor det står at en pakke du har ventet på endelig har kommet og er klar for å hentes. Da blir jeg så sprudlende inni meg at jeg smiler. For en uke siden omtrent bestillte jeg disse fine tingene fra hm.com, og mamma var så snill å hentet dem for meg. Gud hvor lykkelig jeg er nå. Håper at de nydelige clogsene vil bli brukt mye i sommer, i mens solbrillene har jeg allerede gått med dag inn og dag ut nå, og de passer perfekt! 

-Kaja

Les mer i arkivet »Juli 2012 »Juni 2012 »Mai 2012

hits