fashionzebra -
Silky blue


My new lovely blue shirt dress that I bought two weeks ago. I'm in love with it. Zara, sale: 299 kr.

Jeg har ikke nevnt det her på bloggen, men for litt siden avtalte jeg og min danske venninne Anna at jeg skulle komme og besøke henne i sommer ferien, noe vi har prøvd å få til helt siden jul. Så i går ankom jeg København med nattbussen tidlig om morgenen og møtte Anna etter jeg hadde spist frokost på den utrolig koselige og hyggelige kaféen Paludan i Fiolstrædet. Nå sitter vi her i Odense som ligger 1 og en halv time unna Kbh, hvor jeg nemlig skal være frem til søndag. Det blir så utrolig bra! Følg meg på Instagram for oppdateringer fra turen: kaja_dp

I am now sitting with my danish friend Anna in Odense, an island in Denmark, where I arrived yesterday and going to stay until friday. We have talked about this for such a long time, and I can't wait wait for the next days with her. They will be awesome! Follow me on Instagram for daily updates: kaja_dp

Follow on Bloglovin
Stikkord:


Denim on my back/ bag American Apparel /

Da jeg var i Stockholm for noen uker siden, hadde jeg satt av litt tid for å kunne få tatt turen innom American Apparel hvor jeg skulle kjøpe denne super kule sekken jeg har siklet sånn over på nettet. Alle vet jo at man ødelegger skuldrene sine hvis man overbelaster dem med tunge saker, så nå er altså skolebagen heller byttet ut med skolesekk for min del. Over og ut, denim og sekk er kult!Festival lighting
/ sweather H&M Trend shorts vintage Levi's 501 sunglasses festival market handpiece Gina Tricot /

I kveld var det første dag på Krokstrand festivalen, noe som passet veldig bra siden det var så fint vær i dag og det har vi ikke akkurat hatt de siste dagene. Sol, is, bading og musikk, det kan vel ikke bli bedre enn det? Gleder meg til de neste dagene med dans og god mat, det blir så bra!

Follow on Bloglovin
Stikkord:


silver things


/ necklace market ring gina tricot earrings gina tricot nail polish h&m

Bergkrystall smykket mitt kjøpte jeg i en bod i Stavern da jeg besøkte farmor og farfar tidligere i sommer, og det er akkuratt et sånt jeg har lett etter en stund uten hell, så jeg er rimelig fornøyd! Det er heller ikke så verst å finne en fin sølvlakkert ring jeg har hatt lyst på lenge til bare 12 kr. Sommer salg, jeg liker sommer salg.

(music: Everybody - Ingrid Michaelson)

Follow on Bloglovin


Fit your attitude / Rumi Neely

Rumi Neely (fashiontoast.com) er en kvinne som virkelig inspirerer meg på så mange forskjellige måter. Jeg tror nok aldri jeg kommer til å gå lei av verken henne eller bloggen hennes. Det er alltid noe nytt og interessant for en sjel som meg.

Fit Your Attitude - Everyday with Fashiontoast from Fashion Networks- American pancakes -

Da Siri og Hanna var med meg på hytta forrige helg, lagde vi oss amerikanske pannekaker til frokost en av dagene, og gud så godt det var (hvis man ser bort i fra at de ikke ble like fluffy som de orgianle, men men. Gode var de uansett)! Selve oppskriften vil jeg legge ut her i løpet av kvelden.
batik / jeans

/ all of them from Cheep Monday except the purple one from Gina Tricot /

I realized that I actually have a lot of batik jeans. I like them, because they are extraordinary and cool.joshua
 

/ music: 1. what if - joshua radin 2. closer - joshua radin 3. today - joshua radin /

_You can find all the pictures on my tumblr dreamy-flowers.c.u.l.l./ ring Nelly.com /

Jeg er helt forelsket i denne super kule ringen jeg fikk av Siri i går. It's pretty amazing, and so is she.

-garments

THIS IS SO ME, I NEED THIS
/ Clothes and things here /
Minimalistic & simple. I need this stuff.


down by the pier

/ dress Bik bok shorts Vintage shop in Paris sunglasses Ray Ban shoes Converse /

Sweden was amazing, and we had such a great time! Now I'm back in Oslo and going to stay here for the next few days. Stay tuned for more uploads, I have so much on my mind these days and that feels so great.Q/A _ answers

Hvor får du inspirasjon fra?

 

Det er mye som inspirerer meg på mange ulike måter, men de største 'kildene' må nok være mote magasiner, filmer, interessante mennesker med ambisjoner, tumblr, blogger og annet diverse jeg tar med meg hver dag videre i livet.

What kind of camera and lens do you use? 

I personally own a Canon EOS 550D, but I barely use it anymore, since I borrow my mothers Canon EOS 5D Mark II, and that's the camera I use these days. The lens Canon ef 50mm f/1.8 is with me everywhere.

Hvor høy er du?

Sist jeg målte meg, som var i går, så var jeg 159, så jeg er ikke særlig høy.

Har du noen vintage butikker å anbefale?

Nå vet ikke jeg helt i hvilken by du spør om, men hvis du tenker på Oslo, så vil jeg anbefale å ta en tur innom Velouria Vintage (Grünerløkka, Thorvald Meyers gate 34), Fretex Unika (Grünerløkka), Fretex, Frøken Dianas Salonger og Uff. Her kan du finne mange fine skatter hvis du leter!


(Bildene er fra Kiliwatch i Paris)

Hvordan ble du og Hanna venner?

Jeg og Hanna ble kjent sommeren 2010 via blogg, og møttes en gang etter det. Siden den gang har vi holdt kontakten og bare blitt bedre og bedre kjent, og nå er hun en av de herligste vennene jeg har!

Hvordan og hvor redigerer du bildene dine?

Jeg redigerer bildene mine i enten Photoshop CS5, eller Gimp. Hvordan jeg redigerer bildene mine vil jeg dessverre ikke uttale meg om, siden jeg føler det er personlig, og jeg vil ikke at alle skal kunne vite 'oppskriften' på hvordan akkurat mine bilder redigeres, det ville ikke vært noe særlig gøy.

Har du sluttet å blogge på kely.blogg.no?

Nei absolutt ikke! Det er bare det at noen ganger er det å ha to blogger ganske krevende, og det er ikke alltid man har så mye tid. Men jeg har egentlig masse å blogge om der, så bare følge med litt videre, for det kommer et innlegg her og der!

Tips til noen som prøver å "bygge opp stilen sin"?

Det å "bygge opp stilen sin" kan vel tolkes på ulike måter, men det å finne sin egen stil som virkelig er deg og orginal, kan ta lang tid. Jeg vil anbefale å starte med å handle inn en enkel basis garderobe som en jeans, en kul shorts, en hvit comfy skjorte etc., så kan du begynne å handle inn litt mer "spesielle" plagg som piffer litt opp og får deg til å føle deg litt mer interessant og mindre 'lik som alle andre rundt deg'. 

Hvordan ble du så interessert i fotografi og mote?

Det vet jeg vel sånn egentlig ikke, men det har vel bare hopet seg opp gjennom inntrykk og erfaringer gjennom mine 15 år her på denne jorda. Moren og faren min er begge fotografer, så det har vel noe med det å gjøre også. Helt siden jeg var liten har jeg likt klær, men det var nok etter at jeg startet med blogg og begynte å lese andre blogger jeg virkelig fikk sansen for det!

Kan du si litt om København? Steder man må dra og butikker å besøke?

Jeg hadde tenkt å skrive et lite innlegg om dette, men så lagde Hanna dette fantastiske innlegget her. Så ta en titt på dette og bli reisesugen!

Hvor mye penger bruker du på klær/sko i måneden?

Det varierer egentlig veldig, men gjennomsnittlig ligger det vel på rundt 300 kr.

Kan du vise rommet ditt?

Ja det kan jeg sikkert få til! Rommet mitt har jo faktisk forandret seg litte granne siden sist gang jeg viste det frem, så det kan jeg godt gjøre.

Hvilke blogger leser du?

 

Jeg har en hel haug som jeg har lagret i menylinjen og som jeg er innom her og da, men de jeg er innom oftest er vel angelicablick, flleurs, stylezebra, martinesorthe, elin kling, fashiontoast, vanilla scented og la from la's blog.

Hvor får man kjøpt Levi's shortser?

Jeg har kjøpt min ene på Velouria Vintage på Grünerløkka i Oslo, men man kan få kjøpt dem i mange brukt butikker som for eksempel de jeg har nevnt litt ovenfor her og mange andre. Ta en tur på loppemarked, der kan du finne masse fine ting hvis du er oppmerksom! 

Hvilke tre plagg er et must i et klesskap?

Jeg vil vel si etter min mening; en svart skinny bukse, en comfy hvit skjorte og en enkel hvit t-skjorte.

Ditt fineste møbel/pynteting på rommet ditt?

Sengen min, klesstativet mitt, speilet mitt med gull ramme og de to fine bildene mine laget av Morten Haug.

Hva heter tumblren, formspringen og instagrammen din?

Instagram: kaja_dp formspring: kajadp tumblr: coral-herbs og dreamy flower

Tjener du noe på bloggen?

Nei, det gjør jeg ikke.

Jeg skal til Paris snart, har du noe å anbefale?

Det kommer en Paris guide så fort som mulig, så bare følg med!On the country side

 / skirt vintage bag market in paris top gina tricot bikini top h&m shoes converse /

I bought me a new skirt in Paris. I feel so country, and that I love. Tomorrow I travel to my grandparents in Stavern, Norway, and I will stay there the whole week. They don't have internet connection there, but when I get internet again, I will be back as normal! Puss pussIn the streets of Paris #1/ Taken by me, Kaja Dons Petrusson, Paris June 2012 © copyright /

I spotted this cool and urban girl outside the Museum of Modern Art in Paris, and I just really like her relaxed composition, it works so well!

 

NB! Don't forget that you can ask me questions hereSense of Paris

/ scarf cos veske market in paris top Gina Tricot pants a&f shoes Jeffrey Campbell /

Ja da er jeg kommet trygt hjem til usommerlige Norge fra en fantastisk fin tur til Paris, og jeg savner det allerede. Paris har virkelig alt! Siste kvelden i Paris spiste vi på en super restaurant med god italiensk mat, og jeg tok på meg Jeffryene for å piffe meg litt opp, det gikk jo stort sett ut på flate sko som converse gjennom hele uken.

// Last night, I came home from a fantastic trip to Paris, and I am so greatful for all me and my dad got to see. I really had a wonderful time! The last evening in Paris, we ate on a charming Italien restaurant, and I dressed up a little bit with my Jeffreys, I went after all in Converse the most of the week.Moroccan fringe

/ purse from the market Marche aux Puces in Paris /

I går brukte pappa og jeg meste parten av dagen på et av Paris sine store markeder, Marche aux Puces. Jeg følte for det meste at jeg var tilstede i Thailand både på grunn av varmen (32°C !) og alle de ekstremt harry bodene med dilldall og blingbling, men innimellom alle disse, var det en liten bod som solgte de nydeligste veskene, håndlaget fra Marocco, og jeg ble dønn forelsket! Det var nærmest umulig for meg å komme tomhendt derifra, så jeg gikk fornøyd hjem med en super fin veske med frynser og små detaljer på forsiden. Skikkelig festival materiale.

Les mer i arkivet »August 2012 »Juli 2012 »Juni 2012

hits