fashionzebra -
Asymetrisk.

-Monki

Jeg fant disse bildene fra starten av august på macen min, og det fikk meg til å innse at jeg bare har fått brukt denne kjolen en gang siden jeg kjøpte den. Den er egentlig for fin til å henge bakerst i skapet mitt så jeg må nok få tatt den frem og brukt den snart. Selve kjolen er en perfekt hverdagskjole sånn som den har blitt stylet på bildene over. Men hvis du ønsker et litt mer pyntet antrekk funker den fint med masse ringer og et par høye hæler. Perfekt med andre ord.

Forresten, jeg har laget meg en formspringbruker så hvis det er noe du lurer på om enten mote eller foto så er det enklere å spørre meg der. LINKCherrybomb.

Columbine, Fashiongonerouge, Vogue China, privat

Hei. Jeg er syk i dag så jeg ligger i sofaen og ser på tv, spiser, drikker smoothie, ser på tv, spiser, er inne på moteblogger for å få inspirasjon, spiser osv. Haha, det ender nok med at jeg må trilles opp på rommet mitt senere i dag. Neida.

Jeg så forresten Cherrybomb i dag. For en film. Rupert Grint er nok tidenes kjekkeste mann og en utrolig god skuespiller. Hele filmen ga meg frysninger, den var så utrolig fin.Poison.


 Shorts BikBok Jakke Urban outfitters vintage Bluse Bikbok Briller Urban outfitters

Hei på dere! Dette er dagens antrekk. Røde lepper, jeansjakke og solbriller vil alltid få meg til å føle meg bra. Funker like godt på en regnværsdag som på en solskinnsdag. Hurra!

 Like a wild childOracle Fox You and I.


You and I baby. You and I.Saturday bonzanaHei på dere! Ovenfor har dere bilder fra den siste uken. Den metalliske genseren er fra H&M, shortsen er fra Zara og skoene er fra nelly.com. Ellers så er det bilder av favorittdrikken min og fra det aldri så lite inspirerende H&Mbladet mitt.

Dere får ha en super lørdag videre søtinger!

 Room for a model.


Bambi´s leilighet i New York er virkelig et syn for øyet. Så enkel, så typisk New York og så ektremt fin. Det hadde virkelig ikke gjort meg noe å bo der, og forsåvidt hadde det ikke gjort meg så mye å ha utseende til Bambi heller. Hun er nemlig helt utrolig fin.

Bilder lånt fra Tony BiancoFeather.Earcuff homemade

Allerede har skoledagene begynt å gå i ett og jeg merker det på meg at dette skoleåret blir mye mer alvor en de to foregående. Ja, for nå er jeg tiende klassing. Merkelig, men sånn er det. Forresten se på fargen på håret mitt. Haha, litt smårart for tiden, men jeg liker det mer og mer. Farget tuppene litt mørkere helt spontant nemlig. Denim.


Jakke Urban outfitters Vintage Topp Weekday Shorts Levis 501 vintage Fjærpynt H&M

Sol ute, sol inne, sol i hjertet, sol i sinnet.

 Monday kiss. CGC NY, Styledevil, fashiongonerouge
Metallic.
Genser H&M Shorts Zara Sko Nelly.com

Hei dere! Første skoledag er over og jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er sånn overbegeistret. Men denne genseren fra H&M spriter opp en kjedelig skoledag. Metallisk og superfin.

 Dark lips
foto: fotosh.net Styling: meg

Enda et par bilder av meg fra noen dager tilbake. Genseren er fra H&M, shortsen er vintage, skoene er fra nelly.com og leppestiften er fra MAC. 

Ps. Bildene fikk veldig dårlig kvalitet her, for bedre bilder anbefaler jeg dereSilje Louise sin facebook side: 

Hva synes dere?

-HannaStyle diary.
Siste dag i sommerferien har bestått av en tur på Grünerløkka, søndagsmarkedet på Birkelunden, spising av granateple under dynen, lesing av høstens H&M inspirasjonsmagasin og lesing av Sushi for nybegynnere av flinke Marian Keyes. Perfekt altså. 

 -HannaDaily fashion.
På en av mine små butikkturer rundt om i Oslo fant jeg smykket jeg har på meg to bilder ovenfor. Enkelt og fantastisk. Jeg har også funnet tidenes beste magasin med vakre Elle Fanning på forsiden. Tenk at hun bare er 13 år, det er sykt det. Magasinet *love* inneholder utrolige bilder og intervjuer med innspirerende mennesker, og det er virkelig verdt de 170 kronene det koster. 

Ellers så vil jeg anbefale dere isteelskere Arizonas iced tea with peach flavour. Den er så mye bedre enn alle andre typer med iste og flasken er jo bare eye candy. Ps. fyrstikkesken med vakre Marilyn på er fra Frk. Dianas salonger på Grünerløkka. 

-HannaFashion and music

For meg er musikk inspirasjon. Musikk gir meg inspirasjon til antrekk, til bilder og til sminke. Ja, det gir meg rett og slett mange ideer. Det går ingen dag uten at ipdoden min blir skrudd på, spotify blir spilt høyt og at jeg går rundt og synger høylytt. Musikk er en del av min hverdag.

Derfor har jeg laget en liste på spotify for mote og musikkelskere. Alle sangene på denne listen gir meg inspirasjon til klær og uttrykk. Og alle sangene er satt spesielt sammen for oss moteelskere. Dere kan få høre den her: fashion


-HannaResultat av photoshoot
Foto: Joakim Heltne ( http://joakimlh.blogg.no/ )

Her er noen bilder superflinke Joakim tok av meg for et par dager siden. Det var utrolig gøy å stå modell for en gangs skyld siden jeg som regel står bak. Så dette var en ny opplevelse!

-HannaShoot.Behind the scenes foto: Silje Louise Hegg (http://fotosh.net/)


I går var jeg på et fototreff med om lag 18 fotografer fra hele Osloområdet. Jeg hadde store planer om å ta bilder selv av de andre modellene, men jeg endte opp som modell for flere. Så da her jeg fått prøvd det og. Genseren min fra H&M fikk jeg også prøvd ut og jeg må få si at jeg elsker fargen. Skoene er også helt fantastiske.

Sko: nelly.com, Genser: H&M, Shorts: Levi´sMonday Love


fashiongonerogue, vogue.comYou'll be the rythm and I'll be the beat.Jeg har tatt på meg en av de fineste leppestiftene mine, Chanel rouge allure 14 passion, og det nye og helt enkle sølvsmykket mitt. På beina har jeg platformskoene mine fra Nelly.com og ja, jeg føler meg ganske fin.

Smykke: Lindex, t-skjorte: weekday, leppestift: Chanel

-Hanna1...2...3


Ear cuff: glitter, topp: weekday, Skjørt: Bikbok, Sko: U O

 

-Hanna

Les mer i arkivet »Juli 2012 »Juni 2012 »Mai 2012

hits