fashionzebra -
Blue, the most human color.


Hei dere! Over her har dere bilder av meg uten sminke (det er så deilig å ikke ha på mer enn en fuktighetskrem en gang i blandt) og litt bilder som beskriver været i dag. Ute er det nå rundt 20 grader i skyggen og jeg har tatt på meg shorts så de bleke leggene mine får pustet litt. Åh - så deilig. 

Nå skal jeg gjøre den siste finishen på pakkingen min til Polen og Berlin før jeg tar med meg alle tingene mine opp til Guro hvor jeg skal være frem til søndag. Og på søndag drar vi. Jeg gleder meg virkelig ekstremt mye! Jeg vil foressten ikke blogge under turen, men for små oppdateringer på mote, hva jeg gjør og andre små uviktige ting kan du følge meg på twitter her.A Stolen MomentGlittery.

Jakke og Shorts Vintage Bluse BikBok Smykke Kenya Sko Jeffrey Campbell

Hei! Dagen i dag har vært veldig spennende. Jeg har nemlig hatt en flink journalist og en flink fotograf fra magasinet STREETSTYLE hjemme hos meg.Vi har tatt bilder av klesskapet mitt og jeg har blitt intervjuet om stilen min + blogging. Jeg er utrolig spent på hvordan det vil se ut på trykk! Utgaven med reportasjen om mitt klesskap kommer først i November eller Desember (jeg vil gi nærmere dato når jeg vet noe mer) så nå gleder jeg meg fryktelig!

 Henry Choice
Henry Choice jeans -

Jeg var på loppemarked i helgen, og der fant jeg meg to jeans som passet helt perfekt i midjen, det var utrolig! Siden jeg lenge har vært på sparket til å kjøpe meg en Levis' 501 shorts på Velouria Vintage men aldri fått gjort det, var jeg på toppen av det hele da jeg fant denne jeansen som jeg tenkte passet perfekt til en avklippet shorts. Jeg elsker fargen på den, og spessielt formen. 

-KajaSnapshots.


Her har dere litt forskjellige antrekk jeg har hatt i det siste. Earcuffen er fra en bod på Stortorvet og kostet med bare 30kr. Og dere, ser dere armbåndet jeg har på på bilde nr. 2? Det er yndlingsarmbåndet mitt fra Kenya. Fargerikt og fint. Jeg innbiller meg også at det også bringer lykke sammen med elefantsmykket mitt som også er fra Kenya. 

I morgen skal jeg en liten tur ned til byen for å se etter et par ting jeg trenger til jeg drar til Polen og Tyskland på søndag. Whii!Animal

Skjorte Weekday Shorts Levis Topp H&M Sko Jeffrey Campbell 

Mandag. Mandag. Mandag. Denne dagen har vært lang, alt for lang. Heldigvis kom jeg hjem til jordbærsmoothie og salat og senere i kveld blir det dans, så forhåpentligvis klarer jeg å få snudd dagen til en bra dag!

 
You know how to rock and roll baby


Genser H&M Skjorte H&M Nett Weekday 

Jeg kjøpte meg en nye genser fra H&M i går. Den er supermyk og perfekt til late søndager som i dag. Jeg har vært på to loppemarkeder rundt om i Oslo, kjøpt meg to nye analog kameraer og drukket god frappè på Waynes. Rett og slett en perfekt søndag.When I eat cake, I prefer the cherry.

Sko Jeffery Campbell Bluse BikBok Genser Cubus Smykke Vintage Jakke Vintage

Hei dere! Jeg er i litt bedre humør i dag enn i går. Det ser ut som om det skal gå noen lunde bra med bloggen min og jeg har fått hjelp av noen proffe så jeg får i hvertfall en backup av den. yay. Sånn ellers så er jeg også i superhumør i dag fordi jeg endelig har fått kjøpt meg drømmeskoene mine. De er så nydelige og jeg er helt forelsket. Tusentakk til Lille Vinkel sko på Majorstuen for god hjelp!

 We are wild.

Guro and Benedicte guro Benedicte Guro and Benedicte Guro Benedicte Guro and BenedicteModeller: Guro og Benedicte, Foto: Hanna Lauridsen

Tidlig i går kveld, akkurat da det hadde blitt mørkt, dro Benedicte, Guro og meg ut på en liten tur rundt om i nabolaget. Dette er vårt lille lørdagsresultat og jeg synes faktisk bildene ble ganske kule. Ikke veldig spesielle, men allikevel litt anderledes og ja, kule.

Jeg kommer til å poste en bildeserie eller to her på denne bloggen før jeg får startet opp eller laget en ny fotoblogg. Håper det går greit.

-Hanna

 Hacket.

Hei! Bloggen min (blomsterfeenhanna) har blitt hacket av noen drittsekker som tror de er kule, og derfor kommer det bare opp en sort side med grønn skrift på hvis man går inn. Jeg skal prøve å fikse det, men det er ikke enkelt! Fyfaen for noen jævlige folk.

Blomsterfeenhanna er liksom meg. Altså det er der jeg startet, og det er gjennom den bloggen jeg ble opphengt i mote og foto. Så når dette skjer har jeg vanskeligheter for å vite hvor jeg skal gjøre av meg. Ufattelig trist er det faktisk.Glitter.

Paljettjakke Lace Ringer diverse vintage og H&M 

Jeg fant frem denne gamle jakken fra Lace her om dagen. Jeg kjøpte den vel for drøyt to år siden, men den har aldri vært brukt frem til nå. Den passer best til sorte jeans, sort/hvit topp og et par enkle sko. Det skal nemlig veldig lite til for å stæsje opp denne jakken!

-HannaMarta Ortiz.


Marta Ortiz by Nicole Anne Robbins via Fashiongonerouge

Vakkert.If the world was Black and WhiteGenser BikBok Blazer H&M Shorts Zara Hatt H&M

I grunn så er dette er ganske kjedelig antrekk, men siden det inneholder både yndlingshatten, yndlingsjakken og yndlings-shortsen min (når det kommer til komfort) så jeg poster bildene allikavel. Uansett så er jeg i stjernehumør i dag, og dere får snart vite hvorfor!

-HANNASuede leather shoes.

Jeg har fått meg noen nydelige nye semskede skinnsko som jeg kjøpte i dag på DNA. De er utrolig behagelig å gå i og sitter som støpt. Jeg liker veldig godt at de har den lille remmen over som en liten egen detalj. Disse kommer til å bli brukt godt fremover mot høsten, og samtidig passer de godt til den nye høstjakken min! 
Roots - DNA

-KAJABasic blue Monday.
Skjorte Urban Sko Nelly Turban Vintage Smykke Lindex

For tiden har jeg en eller annen greie for skjorter. Små, store, gamle eller nye. Det spiller i grunn ikke så utrolig stor rolle, bare det er behagelig og fint på samme tid er jeg fornøyd.

 PERIDOT.
Mitt nyeste medlem av Chanelsamlingen min. Dette er neglelakken 531 Peridot som er utsolgt nesten overalt, men som mamma fant på det lokale senteret. Det er litl vanskelig å få tatt bilde av den eksakte fargen siden den noen ganger ser grønn ut, andre ganger blå og så ser den gullglitrende ut. Lakken er innspirert av påfuglfjær og det merkes. Herregud, den er så fin!

 Feels like home to me.

Skjorte og Shorts Vintage

En veldig positiv ting ved høsten er at man kan sitte godt tullet inn i et pledd, lese en bok eller se et par filmer i mens man drikker kakao og det regner som verst ute. Og dette kan man gjøre med god samvittighet! Jeg har gjort nettopp dette i dag. Null sminke minus leppene som var farget med en fin orange farge slik at jeg kunne se meg selv i speilet og bli glad av de fine leppene og den ellers så friske huden som møtte meg.  

 Jar of hearts.

Skjorte Vintage Sko Monki Jakke Vintage Nett Weekday Hatt H&M Bukse Cheap Monday

I dag møtte jeg søte Caroline Maria i byen fordi hun skulle intervjue meg til en skoleoppgave om blogging. Hun stilte meg diverse spørsmål og jeg svarte så godt jeg kunne, haha. 

Og forresten, gjett hva mamma kom med hjem i sted. Chanel 531 Peridot. Åh som jeg har ønsket meg den neglelakken!Mulberry Autumn/Winter 2011

Jeg gleder meg til å kunne pakke meg inn i store, tykke, myke skjerf og kle meg i høstens herlige farger. Høsten er så fin på alle slags måter. 

-KajaCoffee in bed.
Skjorte Vintage Hatt H&M Solbriller Rayban

Over her ser dere det jeg vil kalle et perfekt høstantrekk (som mest sannsynlig jeg skal ha på meg i morgen). Selv om det har blitt kaldere ute betyr det ikke at solbrillene ikke kan brukes. På dagene hvor det faktisk ikke regner så er det gjerne strålende sol og derfor er det fint å kunne dra frem solbrillene fra i sommer. Hatten er et perfekt høstplagg som gjemmer bad hair days og som i tillegg ser supert ut. 

Og forresten dere. Jeg holder på å bli syk igjen. Supertett nese, vondt i hodet og vondt i ørene er kanskje ikke de beste tegnene...

 

Les mer i arkivet »Juli 2012 »Juni 2012 »Mai 2012

hits