fashionzebra -
Hate that I love you


HERREGUD Rihanna var sykt! Det er noe av det villeste jeg har opplevd og det gjorde virkelig kvelden i går til noe helt rått bra. Calvin Harris var også med på å gjøre konserten til noe helt spesielt, og da han spilte av We found love tok virkelig hele salen av. Det var rett og slett helt sinnsykt gøy!

-HannaMAN DOWN.


Jakke -Vintage Bånd -Vintage Kjole - Monki

Nå drar jeg på Rihanna konsert, SO EXCITED!Forgotten.


Jeg hadde på en måte lovet dere å vise innkjøpene mine fra Polen og Tyskland, men så har jeg helt glemt det bort så dere får se det nå, tre uker etterpå. Jeg kjøpte virkelig ikke mye på turen, men er veldig fornøyd med det som ble med meg hjem i kofferten. Skoene og øyenskyggepalletten er favorittene mine, og i tillegg til dette kom jeg også hjem med et maxiskjørt fra Bershka som er superfint, og som dere mest sannsynlig får se i en outfitpost om ikke så alt for lenge.

Øyenskyggepallett, kost og pudder x 2 - Sephora Sko - KazaiNew in.Kjole - Monki

Jeg var på en liten tur til byen i dag sammen med Helene og fikk denne enkle, sorte og veldig veldig myke kjolen med meg hjem. Jeg har alltid ønsket meg en enkel kjole som allikevel er veldig meg så denne falt veldig i smak. I tillegg er hele kjolen laget i silkemyk fløyel og det er virkelig helt utrolig deilig.

-HannaRed berries.

I høst og i vinter tror jeg at jeg kommer til å kle meg masse i røde gensere, røde skjerf og røde lepper. Vinrøde klessplagg og sminke gir litt varme og farger til ellers så mørke og kalde dager, og jeg kommer ikke bort i fra at jeg er helt forelsket i røde roser i kinnene, et rødt skjerf og en varm kåpe. 

-HannaWhen the leaves fall down/ shorts: Henrys Choice cut off, vintage  belte: Lindex  cardigan: 15  sko: Converse  smykke: Bikbok

Heisann alle solstråler. Nå kjenner jeg at høsten virkelig tar over fot fullt, noe som er fint men dumt på samme tid. Kommer til å savne det å kunne gå rundt i shorts i ført bare en tynn topp. Men samtidig er det en god nok unskyldning til bare å sitte inne å late seg i stuen med en god film. Siden mamma reiser på en to ukers lang ferie til Japan i morgen syntes hun at vi skulle ha Sushi til middag i dag, så da blir det godmat i dag også, jippi! Ha en fin dag videre folkens!

-KajaWild soul.

Siri Straumfors Siri Straumfors Siri Straumfors Siri Straumfors Siri Straumfors Siri Straumfors
Foto: Hanna Lauridsen Modell og styling: Siri Straumfors


På søndag tok jeg bilder av nydelige Siri. Hun har utrolig stilig stil og et sinnsykt kult utseende, så siden jeg møtte henne i Polen har jeg hatt lyst til å bruke henne som modell. Bildene ble til slutt til noe jeg er kjempefornøyd med, og stylingen (som Siri selv stod for) gjorde bildene til noe helt spesielt. Over her ser dere et bittelite utvalg, og for flere bilder er det bare å ta en titt her.

-HannaAll white


Via AfterDRK

Åh som jeg elsker disse klærne. Jeg skulle så veldig gjerne hatt både genseren og vesten til vinteren. Og sammen med en fuxpels lue, et par sorte jeans og et par med herreinnspirerte sko ville det blitt et smashing antrekk.

-HannaMetallic and silver, sparkles

 Chanel, Black pearl 513 + HM, Silver

Her om dagen fant jeg en neglelakk jeg totalt har glemt bort, og som egentlig bare har ligget nesten ubrukt i skapet. Jeg fant ut at Marias Chanel Black Pearl 513 neglelakk var superkul som undercoat og med sølvneglelakken som overlag, så derfor ble det glitrende negler på meg denne helgen. For øyeblikket sitter jeg og ser på filmen Bridesmaides med søsteren min, deilig å slappe av på en så herlig søndagskveld. Kos dere videre utover kvelden alle sammen!

 -KajaSunday - Funday

Genser H&M Smykke Vintage Hatt H&M

God morgen dere! Nå stikker jeg snart i retning Sandvika og Kalvøya for å ta litt bilder av fine Siri. Senere i kveld skal jeg jobbe med et kunst og håndverksprosjekt så dette kan hende blir en lang dag. Får håpe dere får en super søndag!Let´s talk about the makeup baby


Før hadde jeg en greie for å alltid kjøpe meg ny sminke hele tiden. Nå holder jeg meg for det meste til det samme hele tiden. Selvfølgelig supplerer inn litt nytt i ny og ne, men det er sjeldent. Jeg har funnet den sminken jeg liker og som passer meg, og disse produktene holder jeg meg til. 

Clinique High impact mascara: Denne maskaraen er helt fantastisk til mine vipper. Med et lag får du naturlig lange dådyrvipper, og ønsker du effekten sterkere holder det med et lag til. 
Benefit Bronzer and highlight: Dette er en super bronzer og higlighter i en. Du får glødende hud, og det ser veldig naturlig ut når du har det på. Jeg bruker bronzeren for å fremheve kinnbeina mine og highlighteren på nesen og i pannen for en fresh look.
MAC mineralize satinfinish foundation: Jeg fikk anbefalt denne foundationen og dro til MAC og fikk prøvd den ut med en gang. Den gir veldig glødende og naturlig hud, noe som er viktig for meg når jeg velger ut foundations. Den dekker ikke ekstremt godt, men det vil jeg heller ikke at den skal så det er et pluss for meg. Det at den har solfaktor 15 gir den også et stort pluss.
Carmex: Perfekt for tørre høstlepper.
Eyebrow color H&M: Billig og bra. Funker perfekt for å fylle inn litt farge i brynene mine og den holder faktisk ut hele dagen.

Kostene er fra ID, Makeup Mekka og Nilens Jord og leppestiftene er favoritter fra YSL

 

 Dancing in the bright light
Jakke Vintage Skjerf Zara Topp Weekday Sko Jeffrey Campbell Earcuffs Glitter

Hei dere! Dette er resultatet av hva jeg gjorde på ettermiddagen i dag. Lyset var utrolig på min side, og jeg synes at videoen ble ganske kul, selv om jeg ikke har den beste dagen i dag.  Denne helt utrolig kule jakken og den veldig tøffe musikkvideoen til WE FOUND LOVE av Rihanna hjalp litt på humøret mitt så nå har jeg det faktisk ganske greit. Bare litt over en uke igjen til jeg drar og ser Rihanna i spektrum. Åh herregud, jeg gleder meg!Snapshots.
En liten sniktitt på rommet mitt. Et par antrekk jeg har hatt de siste ukene og litt meg.

Jeg har vært hjemme fra skolen i dag og derfor har jeg gått rundt i en stor genser rappet fra pappa sitt skap pluss en supermyk shorts. Det er litt deilig å gå kledd slik en gang i blandt. Herlig.

-HannaBreathe me.

I hele dag har jeg bare gått rundt i yndlingsgenseren min fra Cubus, et smykke (hundehalsbånd som det har blitt kalt opptil flere ganger i dag) og solbriller fra Urban Outfitters. Det er så deilig når solen endelig skinner litt, men dessverre synker temperaturen mer og mer for hver dag... Jeg elsker høsten, men misliker vinteren sterkt. Det verste er jo også at jeg ikke har funnet den perfekte, varme jakken enda, så jeg går rundt og fryser meg halvt i hjel.

Digger dere en del forresten. Dere gjør meg virkelig glad til tider!

-HannaPure perfection


// voguelovesme

Noen inspirerende bilder jeg fant på tumblren til denne jenta. Black and white

-KajaAutumn Leaves


Blazer H&M Skjorte TopShop Shorts Levis Sko Stockholm Smykke Vintage

Ting er veldig bra i dag. Veldig veldig bra faktisk!BLUE.

Jakke Vintage Skjorte Vintage Skjerf Zara Sko Stockholm Earcuff Glitter

Hei! Denne helgen har vært så bra. Etter sjokoladespising og rydding i hele går, dro jentene på Fridays for å så dra hjem til meg. I dag våknet Emina og jeg opp til superfint vær og vi måtte ta oss en tur ned til byen for cafèkos, byvandring og senere kino med Hannah. Virkelig en helt super dag!

Skjerfet jeg har på meg her er en stor favoritt i høst. Fargen er så intens og kul, og det er virkelig helt supert å gå med på kjølige dager. 

 Den tiden på året när träden byter färg
tee: HM  cardigan: 15  sunnies: daddys old  pants: Cheap Monday  shoes: DNA

Sol, film, mat og venner har min herlige helg bestått av. Jeg har egentlig bare slappet av og nøtet frihten fra skolen og det å stå opp kl. 07.00 hver dag. For øyeblikket sitter jeg med frokost foran meg og et stort glass med nypresset, god appelsinjuice, namnam. Håper dere får en herlig søndag alle sammen!

-KajaI´m open to fall.

Via Fashiongonerouge

Dagen i dag har vært en sånn typisk gjøre-ingentingdag. Jeg har sittet i flere timer og hørt på verdens fineste musikk og bladd gjennom hundrevis av tumblrs, blader og blogger. Nå sitter jeg og gjør ingenting i mens jeg spiser melkesjokolade og nyter livet.

Senere i dag skal jeg forhåpentligvis finne på noe med jentene så dette lover godt!

 Something printed
Skjorte Vintage

God helg dere!

Les mer i arkivet »Juli 2012 »Juni 2012 »Mai 2012

hits