fashionzebra -
WEDNESDAY.Hei. I dag dro jeg og Guro inn til sentrum rett etter skolen og da jeg kom hjem hadde jeg blitt tre nye ting rikere. På H&M fant jeg denne genseren i yndlingsfargen min i herreavdelingen og på Kremmerhuset kjøpte jeg meg et duftlys (omg. den lukter fantastisk nykvernet kaffe) og en te som lukter og sikkert smaker som himmelen. Jeg elsker store gensere og jeg er ganske sikker på at denne herregenseren kommer til å bli en ny favoritt i skapet mitt...

-HannaTaking pictures of you.The angels can wait for a moment.


Jakke H&M Bukse Pieces Topp H&M Smykke H&M Sko Din sko

I går kveld og natt var det helt sykt her. Det blåste vilt mye og hele huset knirket i flere timer i strekk. Derfor ble jeg utrolig lettet over at det er helt klar, blå himmel og strålende sol i dag. Spesielt varmt er det ikke, men akkurat nå bryr jeg meg ikke om det. Bare jeg kan bruke den fine røde jakken er jeg glad. 

I dag ble jeg i tillegg ferdig med siste tentamen og senere skal jeg på siste Raggatime før forestillingen til helgen. Åh, som jeg gleder meg!

 271111
Kjole Monki Skjorte Vintage Belte Vintage Smykke H&M 

Fløyelskjolen min fra Monki er det perfekte søndagsplagget. Mykt, enkelt og igjen mykt. Perfekt for dager foran peisen med kakao, bøker og kosemusikk

 Wishing


Jeffrey Campbell Rumble

Jeg har så utrolig lyst på dette paret med JC sko i enten sort eller brunt skinn. Det er virkelig de perfekte hverdagshæler og så passer de så godt til nesten alt i klesskapet mitt. Åh.

-Hanna

 Red. Red. Red.-Jakke H&M

Mamma kom hjem med denne jakken for litt over en uke siden. Akkurat der og da så syntes jeg ingenting om hele jakken og trodde jeg ikke kom til å bruke den pågrunn av fargen. Men i dag prøvde jeg den faktisk på meg og syntes den satt perfekt. Den er kjøpt i et par størrelser for stor, men for meg gjør det den enda bedre. Jeg elsker baggy klær som allikevel ser bra ut på, og dette er et perfekt eksempel.

Nå skal jeg til byen for å møte fine Siri, snakkes senere!Take me out.


Noe dere ønsker dere mer av på bloggen? Jeg tar i mot alle tips for at Fashionzebra skal bli så bra som mulig. Enten om det er mer hverdagsbilder, bybilder, mer om skjønnhet, mer antrekk eller flere tips. Hva enn det skulle være så er det bare å skrive det ned!Drunk on loveSkjorte Vintage Genser H&M Hatt H&M Sko Din sko

Endelig skinner solen igjen. Den har vært dypt savnet hos meg de siste ukene, så da jeg våknet i morges og så at tåken var borte ble jeg utrolig glad. I tillegg har jeg fått brukt den metalliske genseren min i verdens fineste farge i dag og det har gjort at jeg er i enda bedre humør. Det er nemlig ganske vanskelig å finne noe som passer til den. 

Forresten så må jeg få takke dere for alle de fine kommentarene jeg har fått i det siste. Tusentakk!

-HannaElephant, orange and silver
1. Øredobber Cubus
2. Shorts Levis Lue Weekday
3. Genser Cubus smykke vintage The good girls


-Fashiongonerouge

Elsk på solbrillene og genseren på de to siste bildene og på håret på resten av bildene. Ihh.

-HannaBlack and white only.


Genser H&M Sko JC Lue Weekday Shorts Vintage Levis Ring Gina Tricot

Det er helt vilt hvor tidlig det blir mørkt ute. Klokken er bare rundt tre og allikevel ser det ut som om alt lys har planer om å gjemme seg vekk den neste halvtimen. Vått og kaldt er det også, så jeg pakker meg inn så godt som mulig med lue, tykk parkas og ullstrømper. Genseren over er forresten metallisk. Love it.

-HannaWatch n´learn Sko JC Lue Weekday Skjørt Bershka Genser H&M Belte Vintage

Jeg kjøpte dette skjørtet i Berlin for over en måned siden, men har enda ikke fått brukt det før i dag. Har slitt en del med å fine noe som passer, og i og med det begynner å bli veldig kaldt for tiden har ikke skjørt vært det første jeg har tenkt på om morningene. Derfor var det deilig å endelig få det ut fra skapet. Genseren har jeg skrevet om før, og jeg kan fortsatt si at det er et av de mest behagelige plaggene jeg har. Sååå myk.

Jeg skal forresten fikse nytt design snart. Noen ønsker eller ideer til hvordan det skal se ut?

 -HannaTheresa.

_Privat

La meg presentere dere for Theresa (aka Thien) , en venn av meg som gir meg masse masse inspirasjon og som dere kan finne som modell på en dobbelside i den nyeste utgaven av MAG. Bare det at hun er 14 fuckings år er helt utrolig, og med den klesstilen, det utseende og den personligheten gjør at jeg tror hun kommer til å komme langt her i verden. Inspirasjon, inspirasjonm inspirasjon. 

-HannaOn my mind a Sunday night


Bukse og Topp Weekday Sko og øredobber TopShop

Vinrødt, gulldetaljer og sort. Kunne ønske jeg kunne gått rundt i dette antrekket i dag, i morgen og kanskje resten av uken. Komfortabelt og stilig.Elegant blue.
Skjorte -Urban Kjole Monki

 

HA EN SUPER FREDAG ALLE SAMMEN!

-hannaRock it with makeup (video)


Come as you are- Nirvana (<3)

Siden kamerastativet mitt er ødelagt og min kjære lillesøster aldri er hjemme de gangene jeg trenger henne til å ta bilder av meg så har det blitt litt få outfits i det siste dessverre. Men nå er det slikt det er da, og jeg får nok tak i et nytt stativ snart. Uansett, i går lagde jeg en enkel sminkevideo hvor øynene mine er satt i fokus. Det er ikke så veldig spesielt, men litt hvordan jeg gjør min daglige sminkerutine (minus noen produkter jeg ikke bruker så ofte).

-HannaLook what I got!

Canon ef 50mm f/1.8

Se hva mamma hadde tatt med seg hjem til meg fra Japan! So happy! Nå er jeg i litt bedre foto humør kjenner jeg. Så snill som hun er, fikk jeg to ting, den kjære 50mm fra Canon som jeg virkelig har savnet og et nydelig solpudder fra Clinique som jeg har siklet litt etter en stund nå. Go mommy!


Clinique, sunkissed 02

-KajaE-W


-Fashiongonerouge

Emma Watson. Mitt ultimate stilikon. 

-HannaRoom for a girl.Her har dere en liten titt på yndlingsdelen av rommet mitt. Det er så sinnsykt meg, og blandingen mellom foto, motebladene og klærne mine er virkelig herlig. 

Forresten, jeg kjøpte meg kjole til juleballet i går. Den er utrolig fin, og jeg gleder meg masse til å vise dere bilder av den!

-HannaTHE TIME TO REPAIR THE HEAD WHEN THE SUN IS SHINING


Hver dag ser jeg fine høstfarger, jeg hører på herlig høstmusikk, går i fine høstklær, drikker varm høst-te aka Indian Chai, og ser på søte høstfilmer på kveldene, Ah, jeg lever virkelig høstlivet!

-Kaja

Les mer i arkivet »Juli 2012 »Juni 2012 »Mai 2012

hits