fashionzebra -
The last day


Siste dag i 2011 i dag og jeg er så utrolig klar til å gå inn i 2012. Jeg tror 2012 kommer til å bli et supert og spennende år for meg med ny skole, sommeren som kommer og alt det morsome som jeg skal. London om en uke, NM i cheer i mars, Shanghai i juli og så å begynne på videregående etter sommerferien. Yay.

-HannaTangled.

God morgen! Sola skinner og det er masser av nysnø her ute på Trysil, så i dag gleder jeg meg faktisk litt til å prøve snowboard for føste gang! (Wish me luck, dette vil nok gjøre vondt) cardigan: vintage  topp: Lindex  bukse: Nudie Jeans  skjerf: H&M  ring: vintage   jakke: Bikbok  veske: Mulberry  smykke: festival  sko: DnA 

Det har vært ekstremt dårlig nett her, så da jeg skulle poste dette innlegget i går, så fungerte det selvfølgeølig ikke. (Arrgh...) I dag skal vi nok være i bakken hele dagen, så da får jeg endelig gjort litt vinteraktiviteter, takk Trysil for at dere har snø! Håper alle får en finfin dag med fint vær! 

-KajaWinter cases.

En liten videosnutt fra da jeg og Thea var en tur i byen på onsdag.

sang: Sadie's Song - Katie Herzig

Det er deilig å endelig kunne se snø igjen utenfor vinduet. Etter noen uker i Oslo med minimalt med snø, var det deilig å kjøre gjennom vinterparadiset på vei opp til Trysil. Her skal jeg tilbringe nytt års helgen og stå på slalom, noe som vil bli spennende å se hvordan går...  Nå skal vi drikke kakao med krem og spille litt kort før middag. Håper alle har en fin ferie!

-KajaSunlight.

Shorts Levis Kåpe H&M Lue Weekday

Fiiint vær i dag! Solen varmet litt, men jeg er glad for at jeg både hadde luen og kåpen min da jeg var en tur nede i byen i dag. Jeg spiste en fantastisk pizza på Villa Paradiso og nå ligger jeg rett ut i sengen halvdød og kjempemett. Jeg har forresten både fått noen mailer og noen kommentarer på om jeg kan skrive litt på engelsk så de utlandske (ihh tenk at denne bloggen blir lest av andre enn nordmenn) kan lese det jeg skriver så i noen innlegg kommer jeg nå til å ha litt tekst på engelsk nederst, håper dette går greit.

// The weather today was so extremely nice. The sun warmed a bit but I´m glad I had my coat from H&M and my beanie from Weekday to keep me warm when I took a trip down to the city earlier today. I ate an amazing pizza at Villa Paradiso and right now I´m lying in my bed half dead and very full. 

-HannaVlog- favoritter i klesskapetSånn, da har jeg fått laget en ny video og denne gangen viser jeg frem noen av favorittplaggene og skoene mine fra mitt klesskap. Da jeg filmet inn videoen fant jeg ut at jeg egentlig er veldig glad i de fleste av klærne mine, så egentlig er dette bare en liten del av alle favorittklærne mine. Uansett håper jeg dere liker den.

Video inspirert av Theresa

-HannaPurple dreams

Cardigan BikBok Topp H&M Skjerf Kappahl Bukse H&M Sko Din sko Øredobber Gina Tricot

Klærne mine i dag er slappe, jeg er ikke fullt så slapp. Våknet opp halv syv i dag uten en eneste anelse om hvorfor. Det endte uansett med en times treningsøkt på morgenkvisten og så vasking av hele huset. De siste timene har vi hatt farmor og farfar på besøk så jeg vil virkelig si at jeg har vært produktiv i dag.

Jeg stjal forresten den burgunderfargede leppestifen til søsteren min i dag. Åh fargen er så utrolig fin og passende til været utenfor.

-HannaOn the streets.Via STREETFSN

Enkelt, stilrent og utrolig kult er tre ord som beskriver antrekkene over. Åh som jeg elsker streetstyle.

Ps. Tusentakk til Kristineam for anbefalingen i går kveld!

-HannaBULLETS.
Shorts Vintage Sko Jeffrey Campbell Korsett BikBok Belte Vintage Skjerf Kappahl

I dag har jeg vært enda en tur ned i byen og kom hjem med nyttårskjole, en bandeautopp og en cardigan som passer perfekt inn i garderoben min. Kjolen får dere nok se på lørdag og resten blir mest sannsynlig å se i noen outfits den nærmeste tiden. Gotta love sale.

-hannaStars and moons.


_Gina Tricot

For å være helt ærlig har jeg aldri vært en typisk øredobb og smykkejente. Men i det siste har jeg blitt mer og mer glad i enkle gullsmykker, noe jeg har skrevet her på bloggen tidligere. For meg handler det om de rene detaljene som er med på å gjøre siste finish på antrekket, og disse øredobbene over er akkurat de perfekte accesories til et enklet antrekk. Jeg kommer nok ikke til å bruke "diamantene" så mye, men stjernene og spesielt månene kommer nok til å sitte i ørene mine ganske ofte i fremtiden.

-HannaRed details
Skjerf BikBok Jakke Vintage Pulsvarmere H&M Topp H&M Sko Din Sko

Hei! Været som har vært i dag har virkelig ikke vært noe å klage på. Solen skinte og det gjør et stykk Hanna glad. I hele fem timer gikk Theresa og jeg rundt i byen og tok bilder, kjøpte diverse fine ting og pratet masse. Herregud, jeg digger den jenten haha. 

Sånn ellers er jeg fortsatt like fan av røde detaljer og generelt rødt. Dette skjerfet spriter opp ett hvert antrekk og det gjør leppestiften fra Chanel også.

-Hanna

 Mixed


Skjorte Vintage Blazer H&M Shorts Vintage Sko Din Sko Skjerf Kappahl Ring BikBok

Naturlig sminke, behagelige klær, oppsatt hår, gode venner og god mat beskriver dagen min perfekt. I morgen skal jeg ta bilder av nydelige Theresa igjen, så det blir gøy. Egentlig tror jeg hele denne ferien kommer til å bli veldig morsom og bra.

-HannaGold treasures._ concealer fra Yves Saint Laurent, ring fra Frøken Dianas salonger

God jul folkens! Håper dere har hatt det like fint som meg hittil i julen! For øyeblikket står mamma og herjer i vei på kjøkkenet for å lage medisterkaker og litt annet julesnadder til i kveld. Det blir nok herlig! Jeg har fått mange fine skatter til jul, blant annet denne fantastiske concealeren fra Yves Saint Laurent. Tryllepennen som de kaller den er helt underbar! Da jeg og Hanna var en tur på Grünerløkka sist uke fant jeg også denne herlige ringen som er en himla bra kopi av YSL sin Arty Oval ring! Jeg forelsket meg i den med en gang og måtte selvfølgelig ta den med meg hjem. 

-KajaA blue christmas

Bukse BikBok Genser H&M (herre) Lue Weekday Skjerf Kappahl Sko Din Sko

Dagen i dag kan virkelig ikke sammenlignes med gårsdagen. Den har på en måte nesten vært like bra, men helt annerledes. Vi gjorde noe så utradisjonelt som å gå rundt i Vålrenga/Grønlandomradene nede i byen for å så dra å spise indisk. Det var cirka ingen andre mennesker ute, men det var bare superdeilig. 

Jeg går nesten aldri i jeans lenger siden jeg så å si aldri klarer å finne noe som matcher, men med denne genseren, skjerfet (i tidenes fineste farge) og luen følte jeg meg ganske så fin og casual. Perfekt for en rolig søndagstur i byen.Eyes and lips.Her har dere en liten closeup av sminken jeg brukte i går på julaften. Jeg valgte å gå for røde lepper fra Chanel med enkel øyesminke. Huden holdt jeg helt ren med litt highlighter på kinnbeina og på neseryggen og litt solpudder for å fremheve kinnbeina.

Leppestift Chanel fargen... Foundation MAC Bronzing duo and higlighter Benefit Maskara Makeup store Øyenskygge Lóreal241211

Skjørt Bershka Genser H&M Smykke H&M Sko Jeffrey Campbell Belte Vintage

Åh, for en fin dag dette har vært. Altså julestemning har jeg ikke, men det gjør ikke at jeg ikke har hatt det superkoselig sammen med familien. I tillegg fikk jeg London-tur og Tim Walkers Pictures så jeg er storfornøyd! Håper dere alle har hatt det herlig.
Christmas lips
GOD JUL! Selv om jeg har null julestemning i dag (får egentlig aldri julestemning før i februar/mars) gleder jeg meg til en dag hvor jeg kan pynte meg, spise julemat, være med familien og selvfølgelig til å åpne pakker. Men om jeg skal være ærlig gleder jeg meg aller mest til å sminke meg og finne ut hva jeg skal ha på meg. Tror jeg går for sminke ganske lik som den Arizona Muse har på seg på coveret til franske Vogue. Når det kommer til klær har jeg virkelig ingen anelse, men det gjør det bare morsomere!

-HannaWinter Wonderland.
genser: H&M  skjorte: Gina Tricot  bukse: Nudie Jeans  sko: DnA  smykke: Vintage 

Denim og svart passer alltid så bra sammen etter min mening, og jeg følte meg ganske så fiffi da jeg ruslet rundt i Grünerløkkas gater med min mykeste genser jeg har i klesskapet og de kule skinn bootsene som gjør meg ett par centimeter høyere. Da Hanna og jeg tok turen innom Frøken Dianas Salonger fant jeg en megakul ring som jeg gjorde et kjempe kupp på! Gleder meg til å vise frem min nye skatt. For øyeblikket skingrer lyder fra Alene Hjemme ut i stua og jeg skal sette meg ned med litt julekaker og chai te. Ha en super lille julaften kveld alle sammen!

-Kajaon my wishlist

Bedre sent enn aldri.


Northern Women in Chanel
Tim Walker - Pictures
Carine Roitfeld - Irreverent
Jeffrey Campbell Rumble
Nelly wedges
Gina Tricot earcuffs
Redken all soft heavy cream
Filippa K pullover

Noen av årets ønsker etter spørsmål fra et par av dere lesere.

-Hanna

 Velouria vintage.

En av mine favoritt- vintagebutikker i Oslo er Velouria Vintage på Grünerløkka. De har alt mulig fra gamle bandt-skjorter til Levis-shortser til gamle festkjoler og til alle de fine paljettbesatte kjolene, toppene og jakkene de har fått inn nå under den største festsesongen. Så veldig dyrt er det heller ikke. Over her ser dere diverse bilder fra da Kaja og jeg var en tur innom på tirsdag. Backyard

Jakke H&M Sko Din sko Kjole H&M Genser H&M Smykke Vintage 

I går dere, i går møtte jeg endelig Kaja igjen og vi fikk oss en liten tur rundt på Grünerløkka med litt titting i butikker og slike koselige ting. Vi fikk også snakket litt om Fashionzebra og hva som vi kommer til å gjøre her fremover så det blir bra.

Forresten så snek vi oss inn i denne bakgården for å få et sted å ta bilder på, og da vi skulle ut oppdaget vi at porten hadde blitt låst så vi endte opp litt stuck der inne noen minutter, før vi snek oss ut gjennom trappeoppgangen til et seniorsenter. Fantastisk.

 

Les mer i arkivet »Juli 2012 »Juni 2012 »Mai 2012

hits