fashionzebra -
What's on my skin?

(music: jewels and gold - angus & julia stone)

Til hverdags bruker jeg egentlig ikke så veldig mye sminke. Jeg liker å jevne ut urenheter og andre steder på huden jeg vil dekke med litt foundation, ved så å markere kinnbeina med litt solpudder i kinnpartiet. Samtidig bruker jeg concealer i øyekroken og litt nedover mot de blå ringene, men hvis jeg tar for mye under der, føler jeg at jeg ser sånn her ut (noe jeg helst vil prøve å unngå). Det å markere brynene og jevne dem ut litt, får meg til å føle meg mye mer velstellt. Man kan virkelig gjøre feilgrep med det å legge farge på brynene sine, så da gjelder det å være forsiktig og skånsom. Vanligvis klarer jeg å nøye meg med dette hvis jeg ikke orker å legge så mye make-up, men ellers bruker jeg vanligvis å legge på litt mascara.

 De dagene når søsteren min er hyggelig og gidder å låne bort, får jeg låne diplineren hennes fra The Body Shop som sitter utrolig lenge og er kjempe bra! Den gjør øynene mine mye mer markerte og blir på den måten rammet inn i ansiktet på en veldig fin måte.

(From left: Parfume Givenchy Le Secret Bronzing powder Clinique Foundation Lumene Mascara Maybelline Concealer YSL Eyebrow pen H&M Cosmetics Eyelash curler A cosmetic shop)

...Hint of red

 _picture: blameitonthefashion

Jeg. vil. ha. denne. superfine. neglelakken. nå. Make-up, Winter

Watch more here.

Song: Re Stracks - Bon Iver

Make up:

Mascara - Lancôme, L'extrême,  Bronzing powder - Clinique, 02 sunkissed,  Concealer - Yves Saint Laurent Touche Éclat, 02,  Rocking Bar(vippetang) - Mario Giussani,  Eyeshadow - Glõ Minerals, glo shimmerbrick highlight powder,  Foundation - The Body Shop, 02,  Gel liner - Maybelline, black

Brushes: 

Foundation - The Body Shop,  Eyeshadow - Eco Tools,  Powder - Makeup Mekka,  Concealer - The Body Shop  

-KajaNatural black and white.I dag prøvde jeg ut en ny vri på sminken min, og jeg tror ikke det blir siste gang jeg går med looken over på skolen. Knall rosa lepper, katteøyne og markerte kinnbein så utrolig fresht ut og det hjalp skikkelig på det litt morgentrøtte ansiktet mitt. Jeg brukte en eyeliner fra BarryM, en leppestift fra YSL og en bronzer fra Benefit. Om jeg har tid skal jeg prøve å få lagt ut en ny sminkevideo på Peridotstardust-brukeren min på youtube i løpet av uken med denne looken.

// I did my makeup a little bit different from what I usually do today. I had pink lips and cat eyes and it looked so fresh! I used an eyeliner from BarryM and a lipstick from YSL.

-HannaJust add some colorLipstick from YSL

-HannaMy everyday makeup routine


For best quality_720p

Jeg har fått en god del spørsmål om jeg kan lage en ny sminkevideo om hverdagsrutinene mine. Her er det for det meste veldig enkelt med litt farge på leppene. Jeg bruker ganske lang til på å legge hudsminken min hver dag og legger stor vekt på at det skal bli så naturlig som mulig. I tillegg har jeg laget meg en ny youtube-kanal spesielt laget for denne bloggen. Så om du ønsker å se flere videoer som kanskje ikke blir publisert her så kan du subscribe til kanalen min peridotstardust.

//I´ve got a few question about if I can make a new makeup video where I do my everyday makeup routine. In this video I´ve done it pretty simple with some color on my lips. I have also made myself a new youtube channel, so if you want to see more videos from me you can subscribe: peridotstardust.

-HannaColor my lips.
Jeg går nesten aldri ut døren om morningen uten en eller annen farge på leppene mine. For tiden er det leppestiftene over som er favorittene. De passer til en hver anledning og er alltid perfekt for å gjøre en hverdag litt mer fargerik!

Fra venstre// The Body Shop (66), Chanel (58 Audance), Lumene (3)

// I almost never go outside of the house in the morning without colors on my lips. The lipsticks above are all my favorites at the moment. They are all perfect to use on a grey day.

From the left// The Body Shop (66), Chanel (58 Audance), Lumene (3)

-HannaGolden makeup.
Som jeg allerede har skrevet flere ganger før så er jeg utrolig fan av gull og gulløyenskygger. Om jeg først skal ha på noe annet enn maskara går det som oftes i noe gyldent noe og noe som gjør at oppmerksomheten blir trukket mot det jeg ser på som det fineste i fjeset til alle mennesker, øynene. Akkurat nå er jeg helt og holdent forelsket i skyggene mine fra BarryM og Natural eye- paletten min fra Too faced. Sammen gjør disse fargene seg utrolig godt!

// I am really into gold and golden eyeshadows at the moment. Especially my new shadows from BarryM and Too faced. They give me the perfect golden look!

-HannaNew in; makeup

Her har dere de sminkeproduktene (mangler et par koster) jeg kjøpte i London. Alt er kjøpt på enten Boots, Benefit eller MAC. Jeg virkelig elsker paletten fra Too faced, den er helt fantastisk og fargene er helt perfekte. I tillegg digger jeg den lilla skyggen. Den kommer til å bli helt perfekt til litt grå dager.Foundationen trengte jeg, og high lighteren fra Benefit er en liten ting jeg har savnet i sminkepungen min en liten stund. Herregud, den gir deg fin glød i fjeset.

Too faced - Natural eye BarryM dazzle dust (5 forskjellige farger) BarryM Wink marker pen Benefit High beam MAC matchmaster foundation YSLTouche Eclat

-HannaEyes and lips.Her har dere en liten closeup av sminken jeg brukte i går på julaften. Jeg valgte å gå for røde lepper fra Chanel med enkel øyesminke. Huden holdt jeg helt ren med litt highlighter på kinnbeina og på neseryggen og litt solpudder for å fremheve kinnbeina.

Leppestift Chanel fargen... Foundation MAC Bronzing duo and higlighter Benefit Maskara Makeup store Øyenskygge LórealMake up - Golden eye

Å lage sminkevideoer er ikke akkurat noe jeg er særlig flink på føler jeg. Enten er det kameraet som står feil, eller fargene som blir helt tukkelbukkel. Men jeg tok gutset til meg og lagde en liten en for et par uker siden. Here you go! En video hvor jeg viser litt mere pyntet make up enn hverdagslig. 

Primer - Lumene  Foundation - Lumene  Foundationpudder - Maybelline  True Match pudder (brukt som base på øyelokket) - L'oréal  Solpudder - Clinique  Øyenskygge(palette) nr. 1 - GOSH  Øyenskygge nr. 2 - Mac  Øyenskygge (palette) nr. 3 - Mac  Eyeliner - Lumene  Vippetang - Apoteket  Mascara - Chanel  Øyenbrynspenn - Mac

-KajaRock it with makeup (video)


Come as you are- Nirvana (<3)

Siden kamerastativet mitt er ødelagt og min kjære lillesøster aldri er hjemme de gangene jeg trenger henne til å ta bilder av meg så har det blitt litt få outfits i det siste dessverre. Men nå er det slikt det er da, og jeg får nok tak i et nytt stativ snart. Uansett, i går lagde jeg en enkel sminkevideo hvor øynene mine er satt i fokus. Det er ikke så veldig spesielt, men litt hvordan jeg gjør min daglige sminkerutine (minus noen produkter jeg ikke bruker så ofte).

-HannaLook what I got!

Canon ef 50mm f/1.8

Se hva mamma hadde tatt med seg hjem til meg fra Japan! So happy! Nå er jeg i litt bedre foto humør kjenner jeg. Så snill som hun er, fikk jeg to ting, den kjære 50mm fra Canon som jeg virkelig har savnet og et nydelig solpudder fra Clinique som jeg har siklet litt etter en stund nå. Go mommy!


Clinique, sunkissed 02

-KajaMetallic and silver, sparkles

 Chanel, Black pearl 513 + HM, Silver

Her om dagen fant jeg en neglelakk jeg totalt har glemt bort, og som egentlig bare har ligget nesten ubrukt i skapet. Jeg fant ut at Marias Chanel Black Pearl 513 neglelakk var superkul som undercoat og med sølvneglelakken som overlag, så derfor ble det glitrende negler på meg denne helgen. For øyeblikket sitter jeg og ser på filmen Bridesmaides med søsteren min, deilig å slappe av på en så herlig søndagskveld. Kos dere videre utover kvelden alle sammen!

 -KajaLet´s talk about the makeup baby


Før hadde jeg en greie for å alltid kjøpe meg ny sminke hele tiden. Nå holder jeg meg for det meste til det samme hele tiden. Selvfølgelig supplerer inn litt nytt i ny og ne, men det er sjeldent. Jeg har funnet den sminken jeg liker og som passer meg, og disse produktene holder jeg meg til. 

Clinique High impact mascara: Denne maskaraen er helt fantastisk til mine vipper. Med et lag får du naturlig lange dådyrvipper, og ønsker du effekten sterkere holder det med et lag til. 
Benefit Bronzer and highlight: Dette er en super bronzer og higlighter i en. Du får glødende hud, og det ser veldig naturlig ut når du har det på. Jeg bruker bronzeren for å fremheve kinnbeina mine og highlighteren på nesen og i pannen for en fresh look.
MAC mineralize satinfinish foundation: Jeg fikk anbefalt denne foundationen og dro til MAC og fikk prøvd den ut med en gang. Den gir veldig glødende og naturlig hud, noe som er viktig for meg når jeg velger ut foundations. Den dekker ikke ekstremt godt, men det vil jeg heller ikke at den skal så det er et pluss for meg. Det at den har solfaktor 15 gir den også et stort pluss.
Carmex: Perfekt for tørre høstlepper.
Eyebrow color H&M: Billig og bra. Funker perfekt for å fylle inn litt farge i brynene mine og den holder faktisk ut hele dagen.

Kostene er fra ID, Makeup Mekka og Nilens Jord og leppestiftene er favoritter fra YSL

 

 

Les mer i arkivet »Juli 2012 »Juni 2012 »Mai 2012

hits