fashionzebra -
- American pancakes -

Da Siri og Hanna var med meg på hytta forrige helg, lagde vi oss amerikanske pannekaker til frokost en av dagene, og gud så godt det var (hvis man ser bort i fra at de ikke ble like fluffy som de orgianle, men men. Gode var de uansett)! Selve oppskriften vil jeg legge ut her i løpet av kvelden.
Q/A _ answers

Hvor får du inspirasjon fra?

 

Det er mye som inspirerer meg på mange ulike måter, men de største 'kildene' må nok være mote magasiner, filmer, interessante mennesker med ambisjoner, tumblr, blogger og annet diverse jeg tar med meg hver dag videre i livet.

What kind of camera and lens do you use? 

I personally own a Canon EOS 550D, but I barely use it anymore, since I borrow my mothers Canon EOS 5D Mark II, and that's the camera I use these days. The lens Canon ef 50mm f/1.8 is with me everywhere.

Hvor høy er du?

Sist jeg målte meg, som var i går, så var jeg 159, så jeg er ikke særlig høy.

Har du noen vintage butikker å anbefale?

Nå vet ikke jeg helt i hvilken by du spør om, men hvis du tenker på Oslo, så vil jeg anbefale å ta en tur innom Velouria Vintage (Grünerløkka, Thorvald Meyers gate 34), Fretex Unika (Grünerløkka), Fretex, Frøken Dianas Salonger og Uff. Her kan du finne mange fine skatter hvis du leter!


(Bildene er fra Kiliwatch i Paris)

Hvordan ble du og Hanna venner?

Jeg og Hanna ble kjent sommeren 2010 via blogg, og møttes en gang etter det. Siden den gang har vi holdt kontakten og bare blitt bedre og bedre kjent, og nå er hun en av de herligste vennene jeg har!

Hvordan og hvor redigerer du bildene dine?

Jeg redigerer bildene mine i enten Photoshop CS5, eller Gimp. Hvordan jeg redigerer bildene mine vil jeg dessverre ikke uttale meg om, siden jeg føler det er personlig, og jeg vil ikke at alle skal kunne vite 'oppskriften' på hvordan akkurat mine bilder redigeres, det ville ikke vært noe særlig gøy.

Har du sluttet å blogge på kely.blogg.no?

Nei absolutt ikke! Det er bare det at noen ganger er det å ha to blogger ganske krevende, og det er ikke alltid man har så mye tid. Men jeg har egentlig masse å blogge om der, så bare følge med litt videre, for det kommer et innlegg her og der!

Tips til noen som prøver å "bygge opp stilen sin"?

Det å "bygge opp stilen sin" kan vel tolkes på ulike måter, men det å finne sin egen stil som virkelig er deg og orginal, kan ta lang tid. Jeg vil anbefale å starte med å handle inn en enkel basis garderobe som en jeans, en kul shorts, en hvit comfy skjorte etc., så kan du begynne å handle inn litt mer "spesielle" plagg som piffer litt opp og får deg til å føle deg litt mer interessant og mindre 'lik som alle andre rundt deg'. 

Hvordan ble du så interessert i fotografi og mote?

Det vet jeg vel sånn egentlig ikke, men det har vel bare hopet seg opp gjennom inntrykk og erfaringer gjennom mine 15 år her på denne jorda. Moren og faren min er begge fotografer, så det har vel noe med det å gjøre også. Helt siden jeg var liten har jeg likt klær, men det var nok etter at jeg startet med blogg og begynte å lese andre blogger jeg virkelig fikk sansen for det!

Kan du si litt om København? Steder man må dra og butikker å besøke?

Jeg hadde tenkt å skrive et lite innlegg om dette, men så lagde Hanna dette fantastiske innlegget her. Så ta en titt på dette og bli reisesugen!

Hvor mye penger bruker du på klær/sko i måneden?

Det varierer egentlig veldig, men gjennomsnittlig ligger det vel på rundt 300 kr.

Kan du vise rommet ditt?

Ja det kan jeg sikkert få til! Rommet mitt har jo faktisk forandret seg litte granne siden sist gang jeg viste det frem, så det kan jeg godt gjøre.

Hvilke blogger leser du?

 

Jeg har en hel haug som jeg har lagret i menylinjen og som jeg er innom her og da, men de jeg er innom oftest er vel angelicablick, flleurs, stylezebra, martinesorthe, elin kling, fashiontoast, vanilla scented og la from la's blog.

Hvor får man kjøpt Levi's shortser?

Jeg har kjøpt min ene på Velouria Vintage på Grünerløkka i Oslo, men man kan få kjøpt dem i mange brukt butikker som for eksempel de jeg har nevnt litt ovenfor her og mange andre. Ta en tur på loppemarked, der kan du finne masse fine ting hvis du er oppmerksom! 

Hvilke tre plagg er et must i et klesskap?

Jeg vil vel si etter min mening; en svart skinny bukse, en comfy hvit skjorte og en enkel hvit t-skjorte.

Ditt fineste møbel/pynteting på rommet ditt?

Sengen min, klesstativet mitt, speilet mitt med gull ramme og de to fine bildene mine laget av Morten Haug.

Hva heter tumblren, formspringen og instagrammen din?

Instagram: kaja_dp formspring: kajadp tumblr: coral-herbs og dreamy flower

Tjener du noe på bloggen?

Nei, det gjør jeg ikke.

Jeg skal til Paris snart, har du noe å anbefale?

Det kommer en Paris guide så fort som mulig, så bare følg med!

Les mer i arkivet »August 2012 »Juli 2012 »Juni 2012

hits